Ap figurālo puķu skulptūru Basketbola bumba pie Olimpiskā centra “Ventspils” rosās SIA “Volts 1” darbinieki, kuri veido skulptūras izgaismojumu, lai arī ziemā tā būtu koša un pamanāma.

Izgaismota tiek gan pati Basketbola bumba, gan arī elementi tās apkārtnē, izmantojot mūsdienīgus apgaismojuma risinājumus ar LED lampiņām. Šobrīd izgaismojuma veidošana jau praktiski pabeigta un skulptūras izgaismojums iedegts, tuvākajā laikā vēl tiks veikti noslēdzošie darbi.

 

Basketbola bumba bija viens no trim objektiem, kuriem tika izstrādāts dekoratīvā apgaismojuma projekts - tika apsvērta arī Zaķu ģimenes un Pārventas mārīšu izgaismošana. Apstiprināti tika visi trīs projekti, tomēr no šī gada budžeta līdzekļiem paredzēts realizēt tikai vienu no tiem.

 

Par labu Basketbola bumbai tika lemts, jo šī skulptūra līdz šim nebija izgaismota, kā arī tādēļ, ka šogad Ventspilī Jaunā gada sagaidīšanas pasākums notiks stāvlaukumā pie galvenās Olimpiskā centra „Ventspils” ieejas, kur izgaismotā skulptūra jauki papildinās svētku noskaņu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: