Piektdien Kurzemes tūrisma asociācija pasniegs savu ikgadējo balvu „Lielais Jēkabs 2013” par sasniegumiem Kurzemes tūrisma attīstīšanā. Balvas pasniegšana šogad notiks Liepājā.

No Ventspils un Ventspils novada dažādās nominācijās tika pieteikti seši pretendenti. Nominācijā "Citāda naktsmītne 2013" pieteikts viesu nams "Sārnate", Kafejnīca "Stender’s Pica" pretendēs ģimenei ar bērniem draudzīga ēdināšanas uzņēmuma titulu, nominācijā "Ar velo apkārt Kurzemes ezeriem" pieteikts velomaršruts "Apkārt Būšnieku ezeram", uz labākā Kurzemes gida titulus pretendēs gide Iveta Rīvāne, Olimpiskā centra "Ventspils" mārketinga komanda centīsies kļūt par sociālo tīklu līderi Kurzemē, bet Ventspils Piedzīvojumu parks un SIA "Kurzemes Democentrs" pieteikts nominācijā "Jaunais Kurzemes tūrisma produkts".

 

Īpaša intriga saglabājas attiecībā uz uzvarētāju nominācijā "Par dižu ieguldījumu Kurzemes tūrisma attīstībā 2013", to izvirza un balsojot noskaidro KTA valde.

 

Savas pilsētas un novada balvas pretendentus nosauc Kurzemes pilsētu Ventspils, Liepājas, Kuldīgas, Saldus, Tukuma un Talsu Tūrisma informācijas centri, kas arī katrs Kurzemes Tūrisma asociācijas valdes uzdevumā uzņemas vienas nominācijas pretendentu vērtēšanu.

 

Ventspils Tūrisma informācijas centrs šogad vērtēja pretendentus nominācijā "Ģimenei un bērniem draudzīgs uzņēmums Kurzemē 2013".

 

"Lielās Jēkaba" balvas ir vērtīgas dārgmetāla medaļas, kuras veidojis mākslinieks Reinis Kuncītis (Liepāja) pēc Hercoga Jēkaba 1644. gadā Jelgavā kaltā sudraba dāldera līdzības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: