Piektdien, 22. novembrī, plkst. 17.30, Ventspils Galvenā bibliotēka aicina uz RigaBrain vadītāja Pētera Urtāna lekciju divu stundu garumā ar nosaukumu “Cilvēka dzīves kvalitāte”.

Pēteris Urtāns -“RigaBrain smadzeņu treniņu centra” dibinātājs un īpašnieks ir beidzis Rīgas Stradiņu universitātes rehabilitācijas fakultāti, mācījies ASV un Kanādā, apgūstot smadzeņu treniņu metodikas pielietošanu. Kopš 2007. gada pēta, apgūst un praktizē dažādas smadzeņu darbību uzlabojošas metodikas, konsultē un palīdz cilvēkiem atgūt viņu dabisko smadzeņu darbību, izmantojot pasaulē inovatīvākās un modernākās tehnoloģijas un pieejas.

 

Viens no RigaBrain mērķiem ir izglītot cilvēkus par līdzsvarotas smadzeņu darbības saistību ar dzīves kvalitāti.

 

Smadzeņu autotreniņi palīdz uzlabot cilvēka smadzeņu darbību. Seansa laikā ar speciālas ierīces palīdzību (neiejaucoties normālā centrālās nervu sistēmas darbībā!), smadzenes saņem atgriezenisko saiti. Tā, it kā skatītos savā spoguļattēlā. Kamēr būsi ērti atgūlies krēslā un klausīsies mūziku, smadzenes sajutīs sevī vēlmi pēc pašregulācijas. Tās pašas sevi sakārto, atgriežoties stadijā „šeit un tagad”, kas lielā mērā ir arī harmonijas, iekšējā miera un līdzsvara noslēpums.

 

Cilvēki, kuri apmeklē „RigaBrain”, ir nosvērtāki, mierīgāki, ar spēcīgāku intuīciju un imunitāti. Viņiem ir vieglāk pieņemt pareizos lēmumus, viņi saskata vairāk iespēju un dzīvē kopumā jūtas daudz apmierinātāki. Tā nav reklāma, bet uz faktiem un pētījumiem balstīta sistēma. „Redzu, ka pēdējos gados cilvēki Latvijā arvien vairāk uzmanību pievērš savai būtībai. Viņi vēlas saprast, kas viņi ir. Viņiem ir svarīga sava iekšējo spēju realizācija. Cilvēki vēlas mainīties un, ja viņi to vēlas, pārmaiņas ir iespējamas. Ne velti saka – šobrīd sācies iespēju laiks,” saka Pēteris Urtāns.

 

Pētera Urtāna lekcija ir pirmais pasākums Eiropas Komisijas finansētajā pasākumu ciklā „Mēs Eiropai- Eiropa mums”, kuru īsteno Europe Direct informācijas centrs Ventspils, kas darbojas Ventspils Galvenajā bibliotēkā.

 

Nākošais pasākums, kuru vadīs diētas ārste, Rīgas Stradiņa universitātes Uztura Akadēmiskās skolas direktore Lolita Neimane, notiks 13. decembrī.

 

Ieeja uz pasākumiem bez maksas.

 

Foto: rigabrain.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: