Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Gaišus un sirsnīgus svētkus, Latvija!

Lai patriotiskā nedēļas nogale nav tikai kārtējās brīvdienas! Lai vienojamies labās domās Latvijai! Savus vēlējumus ventspilniekiem un Latvijai svētkos sūta Kārlis Akums, Jevgeņija Gorina, Dana Reizniece-Ozola, Roberts Grinbergs un Kristīne Vāgnere.

Stena Line palielina reisu skaitu

Kompānija Stena Line, kas ir viens no lielākajiem prāmju operatoriem pasaulē, palielinājis kuģu ienākšanas skaitu Ventspils ostā. Gadu pēc ienākšanas Ventspilī kompānijas vadība diezgan pozitīvi vērtē šī risinājuma rezultātus.

2.lpp. Viedoklis: «Man nav vienalga», laikraksta Ventas Balss galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Latvijā dzīvo ļoti pacietīgi ļaudis. Pēdējos gados šī pārlieku lielā pacietība, par nožēlu jāatzīst, ir sākusi pāraugt vienaldzībā. Cilvēkiem ir zudusi ticība saviem spēkiem, labākai nākotnei, zudusi ticība nevis valstij, bet politiķiem, kuri runā vienu, dara citu. Cilvēki netic, ka kaut ko vairs var vērst uz labu. Vecie ļaudis saka – kā ir, tā ir, ko tad mēs te varam ko izmainīt, bet jaunie, neko negaidīdami, vienkārši sakrāmē somas un aizbrauc.»

3.lpp.

Būt nepamanāmiem ir bīstami

Novembris ir pats tumšākais gada mēnesis, tāpēc, rūpējoties par iedzīvotāju drošību, Ventspils pasažieru pārvadātājs rīko akciju «Ventspils reiss» tevi vienmēr pamanīs!

Suns sakož meitenīti

Klaiņojošs suns sakodis meiteni, kura no rīta devusies uz skolu. Suņa saimnieku līdz šim nav izdevies noskaidrot.

Izdara pašnāvību darba vietā

Trešdien tirdzniecības kompleksā Andrejnams pakārusies kāda 36 gadus veca sieviete, kas strādāja apģērbu veikalā. Notikušā iemesli pagaidām nav zināmi, lai tos noskaidrotu, uzsākts kriminālprocess.

4.lpp. Darbs un nauda. Ventspils vilina uzņēmējus

Ventspils vilina citu pilsētu uzņēmējus, kuri strādā tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas jomā. Pilsētā tiek atvērti vairāki veikali un tirdzniecības vietas, kuru īpašnieki paši nemaz nedzīvo pilsētā.

Kristīne iekaro jaunas valstis

Ventspilniece Kristīne Fogele iesaistījusies draudzenes liepājnieces izveidotā biznesā, un tas kļuvis par vienu no ventspilnieces sirdslietām.

5.- 6.lpp. TV Programma.

7.lpp.

Tiesā policistus kukuļņēmējus

Vakar Ventspils tiesā uz apsūdzēto sola sēdās divi negodīgi Ceļu policijas inspektori, kurus pavasarī pieķēra, ņemot kukuļus.

Izskata Zvaigznītes lietu

Ventspils tiesa sākusi izskatīt vērienīgo lietu par apsarga piekaušanu līdz nāvei armijas pilsētiņā Zvaigznīte. Noziegumā apsūdzēti trīs Ances jaunieši.

8.lpp. Sports. Solis līdz mačam ar favorītiem

Pavisam tuvu jeb viena seta uzvaras attālumā līdz spēlēšanai ar Schenker līgas komandu RTU/Robežsardze (iepriekš zināma kā Lāse/R) nonākuši VK Ventspils volejbolisti, kas Latvijas kausa otrās kārtas pirmajā spēlē ar 3:0 savā laukumā sakāva SK Vecumnieki vienību.

Rekordi Neatkarības dienas skrējienā

Polijā jau 25. reizi norisinājās Varšavas Neatkarības dienas skrējiens. Pēdējā laikā to ir iecienījuši arī Ventspils Maratona kluba skrējēji, kas arī šogad izcēlās ar teicamiem rezultātiem.

Galda hokejisti nostiprina pozīcijas

Rīgā notika Latvijas kausa izcīņas otrā posma sacensības galda hokejā, kurās sekmīgs starts padevās arī mūsu vadošajiem spēlētājiem – Rūdolfam Kamzolam, Aleksandram Žernovojam un Edžum Kaņepam –, kas līdz ar to nostiprināja arī savas pozīcijas čempionāta kopvērtējumā.

9.lpp. Latvijai!

Mūsu valsts dzimšanas dienu svin pašā tumšākajā gada laikā, tādēļ gaismas vārdi, kopā būšana ģimenē un draugu lokā, lāpu un sveču liesmiņas, dedzīgas sirdis par mūsu cilvēkiem spēj sasildīt un dot cerību. Ventas Balss uzrunātie ir gandrīz vienisprātis - Latvija ir tās cilvēki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: