Šodien Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs Ventspils pilsētas pašvaldības policijai svinīgi pasniedza divu jaunu pašvaldības policijas operatīvo patruļautomašīnu „VW Caddy” atslēgas.

Apskati fotogrāfijas!

Svinīgā atslēgu nodošana notika pie Ventspils pilsētas domes. Jaunās pašvaldības policijas patruļautomašīnas nomainīs pilsētā ierastos „VW Transporter” pašvaldības policijas patruļautobusus. Esošie patruļautobusi ir nokalpojuši piecus gadus, ikdienā pašvaldības policijas mobilai patruļgrupai rūpējoties par kārtību, pilsētas iedzīvotāju drošību un operatīvu iedzīvotāju izsaukumu apkalpošanu, kā arī vidēji nobraucot 300 km ik dienu.


Šobrīd pašvaldības policijas rīcībā patruļdarba nodrošināšanai ir divas „VW Passat” un jaunās „VW Caddy” patruļautomašīnas, kas paredzētas arī aizturēto personu pārvadāšanai. Ik gadu pašvaldības policija izbrauc uz vairāk nekā četriem tūkstošiem izsaukumu un aiztur vairāk nekā tūkstoti likumpārkāpēju. Drošības un ekonomisku apsvērumu dēļ operatīvās patruļautomašīnas atjauno ik pēc 3-4 gadiem.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: