Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Saņem unikālu dāvanu

Ventspils Centra sākumskolas kolektīvs ar pašvaldības atbalstu skolas 10. jubilejā ticis pie neparasta mūzikas instrumenta – īpaša zvanu komplekta. Skolas audzēkņi pusotra mēneša laikā jau sagatavojuši priekšnesumu, kas atver pašu spēlētāju un arī klausītāju dvēseles.

Atkal paliekam bez elektrības

Liela daļa pilsētas svētdienas vakarā atkal palika bez elektrības. Nepilnu divu nedēļu laikā tas ir jau otrais nopietnais elektropadeves pārrāvums.

2.lpp. Viedoklis: «Kā var nebūt?», laikraksta Ventas Balss galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Manuprāt, tā ir absolūti nenormāla situācija, ka 21. gadsimtā cilvēki nevar paļauties uz to, būs vai nebūs elektrība. Nezinu, cik gan laimīgs būtu jaunais pāris, kuram svētdienas vakarā būtu bijušas kāzas un 100 vai vairāk lūgto kāzu viesu sēdētu tumsā pie galda līdz pusnaktij un neziņā gaidītu, kad iedegsies gaisma.»

3.lpp.

Notver laupītājus un zagļus

Pašvaldības un Valsts policija īsā laikā notvērusi piecas personas, kas aplaupījušas sirmgalvjus. Kriminālvajāšanai nodots arī kāds privātmāju apzadzējs.

Svešu durvju priekšā atstāj atkritumus

Kāda pensionāru pāra savākto lapu maisiem, kas nolikti privātmājas piegulošajā teritorijā Parka ielā, nezināms ventspilnieks pievienojis savu maisu – pilnu ar sadzīves atkritumiem.

Vēja turbīnas nogalina sikspārņus

Neskatoties uz to, ka Ventspils novads ir viens no visvairāk ar vēja ģeneratoriem pārklātajiem Latvijā, Dabas aizsardzības pārvaldes rīkotajā pētījuma prezentācijā un diskusijā par jautājumiem, kas šajā jomā jārisina, pašvaldības pārstāvji nepiedalījās.

4.lpp. Problēma. Mākslīgo garšas sajūtu apmāns smadzenēm

Ir pusdienlaiks. Ātrās ēdināšanas restorāna kases aparāts pīkst nemitīgi. «Tev mamma atļāva?» jautā viens skolēns otram. «Nē, bet viņa jau nezinās,» atskan atbilde. Garajā rindā, kas stiepjas teju līdz pat durvīm, nav gandrīz neviena pieaugušā. Mazajiem skolēniem iepako burgerus, frī kartupeļus un dzērienus līdzņemšanai, un viņi dodas projām.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. FK Ventspils – pieckārtējs valsts čempions!

Pēc sezonas pārtraukuma valsts labākās futbola komandas godā atkal atgriezusies Ventspils, kas čempionāta pēdējās kārtas spēlē izcīnīja nepieciešamo panākumu (1:0) pār Rīgas Daugavu, tādējādi jau piekto reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfējot Virslīgas čempionātā.

BK Ventspils pārņem vadību Baltijas līgā

Baltijas Basketbola līgas (BBL) pirmā grupu turnīra kārtas spēlēs ceturto uzvaru guvuši BK Ventspils basketbolisti, kas izbraukumā ar 75:62 pārspēja vienību Liepāja/Triobet, pēc šī panākuma izvirzoties arī līderpozīcijās savā apakšgrupā.

Plēsnieks tomēr trešais Eiropas čempionātā

Starptautiskā Svarcelšanas federācija (IWF) nākusi klajā ar paziņojumu, ka mūsu vadošais svarcēlājs Artūrs Plēsnieks pēc Gruzijas sportista Davita Gogijas diskvalifikācijas par aizliegto vielu lietošanu tomēr ieguvis bronzas godalgu pavasarī notikušajā Eiropas čempionātā.

7.lpp.

Timotejā mācās dzīves zinības

Kristīgā bērnu un jauniešu dienas centra Timotejs vokālā ansambļa koncertā, kas pagājušās nedēļas nogalē notika Jaunrades namā, pārsvarā skanēja dziesmas ar kristīgiem tekstiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: