Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Notver spoguļu zagļus

Ventspils pašvaldības policija patrulēšanas laikā notvērusi divus garnadžus, kas bija sērijveidā noskrūvējuši spoguļus svešām automašīnām.

Mūspusē iemīļoti Krievijas Hīti

Radio Krievijas HītiVentspilī klausās desmitā daļa mērķauditorijas, savukārt Super FM reitingā apsteidzis Radio SWH, kas iepriekš ilgu laiku bijis iecienītāks.

2.lpp. Viedoklis: «Klišeju transformācija», laikraksta Ventas Balss žurnāliste Dace Vašuka

«Kas ir importa, tas ir labs, bet to, kas tepat uz vietas, nenovērtē, novērojusi adītāja un cepuru veikaliņa Pils ielā īpašniece. Jāpiekrīt. Tomēr vietējo patērētāju viedoklis par to, ka adījumus un rokdarbus izmanto ne pārāk turīgā iedzīvotāju daļa, ka stilīga ir cepure ar pasaulē pazīstama zīmola simbolu, kuras materiālā vērtība nosakāma arī bez tai pievienotās cenu zīmes, pamazām kļūst par klišeju.»

3.lpp.

Mainīsies elektrības rēķinu apmaksa

Ekonomikas ministrija plāno šoka terapiju pensionāriem. Otrdien valdībai priekšā tika nolikts likuma projekts, kas jau no rītdienas – 1. novembra – paredzēja izmaiņas kārtībā, kā iedzīvotāji norēķinās par patērēto elektroenerģiju. Pārējie ministri tomēr lēma nesteigties.

4.lpp.

Vilna silda un nebumbuļojas

Jau divus gadus brīžos, kad pircēju nav, Pils ielas cepuru veikaliņa saimniece Andra Ūdre uz mehāniskās adāmmašīnas darina dažādus, tostarp pašas izgudrotus un modelētus, meistardarbus.

5.lpp. Skatuve.

6.lpp. Pirmais zaudējums Baltijā un sezonā

Katrai uzvaru sērijai reiz pienāk gals. Tā tas noticis arī ar BK Ventspils sekmīgo šīs sezonas sākumu, kad komanda guva astoņas uzvaras pēc kārtas. Šī panākumu sērija apstājās pie spēles ar Šauļu basketbolistiem, kurā ventspilnieki cieta zaudējumu ar 68:84.

Ventiņi – godalgotākie Kurzemē

Aizvadīts jau otrais Ventspils Mūzikas vidusskolas rīkotais Kurzemes mūzikas skolu kora klašu jauno solistu un duetu konkurss Jūras zvaigzne, kas veltīts novadniecei operdziedātājai Alīdai Vānei.

Honda atspēlējas un uzvar pēdējās sekundēs

Latvijas telpu futbola čempionāta augstākajā līgā dramatisku uzvaru guvuši Ventspils komandas Honda spēlētāji. Turnīra otrās kārtas mačā viņi savā laukumā ar 3:2 (0:1) pārspēja Monarha futbolistus.

 

7.lpp. Dzīvesziņa. Astrologs iesaka: Laiks atvadīties no bailēm!

Astrologi plašsaziņas līdzekļos brīdina, ka laikā starp Mēness un Saules aptumsumiem nav labi uzsākt jaunus darbus, slēgt līgumus un ka šis laiks ir pilns nepatikšanu. Tādējādi cilvēku prātos tiek radīta nevajadzīga spriedze, pat panika.

Dziedina Dieva spēks

Piecdesmitajos gados Vāciju pāršalca ziņa par neticamiem izdziedināšanas gadījumiem. Bruno Groninga mācības rezultātā paralizētie cēlās kājās, aklie atguva redzi un kurlie – dzirdi. Nekādas mistikas, katrs, kurš pārzina viņa mācību, var to brīvi uzņemt sevī un izmantot savas veselības uzlabošanai, saka Inese Pušmane, kura Latvijā vada Bruno Groninga Draugu loku.

Helovīns vai veļi

Šovakar lielā daļā pasaules svin Helovīna svētkus – ar jokiem, maskarādēm, jautrām izdarībām, gaismekļiem izgrebtos ķirbjos, bērnu bariņiem, kas klauvē pie durvīm, prasīdami saldumus... Tomēr ne visi zina, no kurienes un kāpēc šie svētki pie mums ieradušies,un vai tie mums vispār ir vajadzīgi, jo latviskajās tradīcijās veļu godināšana notiek klusi un mierīgi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: