Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Jūtos slikti – pazemoju klasesbiedru

Verbāla un fiziska aizskaršana, likšana krist ceļos un bučot kurpes, smilšu bēršana mutē, ķengāšana internetā, apmelošana, speršana, kautiņš – tie ir daži vardarbības piemēri, ko pusaudži izmantojuši, lai pazemotu savus vienaudžus.

Ventspils ātrajiem sola jaunu ēku

Vakar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadības vizītes laikā notika konceptuāla vienošanās par ieceri pilsētas slimnīcas teritorijā uzbūvēt jaunu ātrās palīdzībasstacijas ēku.

2.lpp. Viedoklis: «Grāmatu tārpi iznīkst », laikraksta Ventas Balss žurnāliste Dace Vašuka

«Nesen publicētais SKDS pētījums atklāj satraucošus faktus. Tikai puse no Latvijas iedzīvotājiem pēdējā pusgada laikā izlasījuši kādu grāmatu. To zinot, nav jābrīnās, kādēļ pirktākie žurnāli ir tie, kuros aprakstīts, ko ēd un ko velk mugurā tā dēvētās slavenības, kādēļ sabiedrībā tik populāra ir ksenofobija, uz kuras āķa viegli uzķeras vēlētājs.»

3.lpp.

Uzrauga lapu savākšanu un smēķējošos skolēnus

Rudens sezonā darba uzsvari mainījušies pašvaldības policijai, kuras uzmanības lokā šobrīd vairāk ir koku lapu savākšanas un smēķējošo skolēnu kontrole.

Jaunai ražotnei spāru svētki

Lieliskā Ventspils biznesa vide mudina investorus attīstīties. Vakar spāru svētki atzīmēti kārtējai jaunai ražotnei.

4.lpp.

Iedvesmo radīt to, ko vēlas patērēt

Par spīti vēsumam, kas sestdien valdīja Biznesa centrā, no jauniešiem, kuri bija ietinušies krāsainos plīša plediņos, dzirkstīja jaunas idejas un prieks par jau paveikto. Starptautiskā ne-konference Atspēriens jeb Boost UP bija kā noslēgums divus gadus ilgušajam sadarbības projektam latviešu un igauņu jauniešu starpā.

Vieta gan mammai, gan mazajam

Lai sniegtu atbalstu un padomu topošajām un jau esošajām māmiņām, pirms pusotra gada tika dibināta biedrība Ģimenes spēks, kas savā darbības laikā pulcējusi māmiņas, lai apspriestu jaunākās aktualitātes un vienkārši pabūtu kopā.

5.lpp. Problēma. Jūtos slikti – pazemoju klasesbiedru

6.lpp. Sports. Pirmais panākums Nacionālajā līgā

Latvijas Nacionālās volejbola līgas čempionātā kārtīgas ugunskristības izturējuši VK Ventspils volejbolisti. Savā debijas sezonā viņiem pirmajās divās spēlēs nācās spēkoties gan ar pagājušās sezonas otro spēcīgāko vienību – SC Mārupe –, gan trešo – LSPA/Ķekavas novads – un gūt arī pirmo uzvaru.

Telpu futbolistiem zaudējums Ogrē

Latvijas telpu futbola čempionātā zaudējumu piedzīvojis FK Honda – spēlējot tikai septiņu futbolistu sastāvā, tas izbraukumā ar 2:3 (1:0) piekāpās FK Ogre/Cerber 02.

Basketbolistes sakauj pretinieces ar +50

Jaunās sieviešu basketbola līgas (JSBL) 2013./2014. gada sezonas čempionātā teicams starts padevies BK Ventspils basketbolistēm. Regulārā čempionāta pirmās kārtas spēlē viņas izbraukumā ar 116:66 sagrāva 30+ spēlētājas.

7.lpp. Vide. Gaida izmaiņas Medību likumā

Mednieku kluba Puze biedrs Atis Balodis ir mednieks ar vairāk nekā 20 gadu stāžu. Medības viņam ir vaļasprieks, ko atbalsta arī ģimene. Būtībā mednieku kolektīvos jeb klubos no malas iekļūt ir grūti – jaunā maiņa parasti ir kolektīva biedru dēli un mazdēli. Tāpēc ar Ata palīdzību uz grauda ņemta mednieku kluba Puze ikdiena, kas zināmā mērā neatšķiras no citiem vidusmēra medību kolektīviem Latvijā.

Akcija Lūdzu, palīdzi izdzīvot!

Vakar ar sarūpēto dāvanu nogādāšanu dzīvnieku patversmē Rembo un Talsu dzīvnieku patversmē noslēdzās 5. vidusskolā organizētā labdarības akcija Lūdzu, palīdzi izdzīvot!, kurai ar prieku pieslēdzās arī 4. vidusskolas bērni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: