Jauno tehnoloģiju loma mūsu ikdienā turpina palielināties un iedzīvotāji meklē sev piemērotas iespējas, kā apgūt datorprasmes – gan apmeklējot kursus, gan konsultējoties ar draugiem vai radiem, gan patstāvīgi studējot pieejamos mācību materiālus.

Daļa no Digitālā centra apmeklētājiem, lai ietaupītu laiku un materiālos līdzekļus, izteikuši vēlmi apgūt kādu vienu konkrētu tēmu par datora lietošanu, piemēram, kā uzrakstīt vēstuli un nosūtīt to pa e-pastu, kā sazināties ar tuviniekiem tiešsaistē, kā klausīties radio un skatīties televīzijas pārraides datorā u.c. Tāpēc Digitālais centrs uzsāks jaunu apmācību ciklu „Ko var darīt internetā?”. Ņemot vērā iedzīvotāju ierosinājumus, aktuālākajām tēmām būs veltītas informatīvās pēcpusdienas, kurās ikviens interesents bez maksas varēs piedalīties un uzzināt pamatjautājumus par noteikto tēmu. Plašākas zināšanas par atbilstošo tematiku būs iespējams apgūt, piesakoties uz kursiem.

 

Ceturtdien, 17. oktobrī, plkst. 16:00 Ventspils Digitālais centrs gaida apmeklētājus uz informatīvo pēcpusdienu par bilžu apstrādi. Vispirms tiks apskatīta ļoti vienkārša un ātri apgūstama programma Windows Photo Gallery, kura noderēs kā labs „iesildīšanās” materiāls, lai pārietu uz citu attēlu apstrādes iespēju picmonkey.com. Šī programma pieejama internetā un tā piedāvā daudz vairāk iespēju nekā iepriekš minētā programma Windows Photo Gallery, piemēram, fotoattēlam ir iespējams pievienot tekstu un dažādus iepriekš sagatavotus efektus.

 

Plašāka informācija Ventspils Digitālajā centrā Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: