Trešdien, 25. septembrī, plkst. 17 pašvaldības SIA „ŪDEKA” aicina interesentus uz Informācijas dienu Talsu ielā 65, uzņēmuma administrācijas ēkas 2.stāva konferenču zālē.

Informācijas dienā pašvaldības SIA „ŪDEKA” speciālisti sniegs iedzīvotājiem informāciju par projektā „Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, III kārta” vēl šajā gadā paredzētajiem būvdarbiem dažādos ielu posmos, kā arī pastāstīs par plānotajiem ūdenssaimniecības sakārtošanas darbiem 2014. gadā jeb ūdenssaimniecības projekta IV kārtu.

 

Uzņēmums aicina apmeklēt informācijas dienu arī privātmāju iedzīvotājus, kuri vēlas uzzināt par iespēju pieslēgt privātīpašumu jaunizbūvēto tīklu atzariem, par iespēju uzticēt pieslēguma izbūves darbus uzņēmuma speciālistiem, kā arī par īpašajiem darbu apmaksas nosacījumiem (atliktais maksājums).

 

Pašvaldības SIA „ŪDEKA” aicina iedzīvotājus būt aktīviem un apmeklēt informācijas dienu, jo tā ir iespēja uzdot sev interesējušus jautājumus uzņēmuma speciālistiem klātienē, kā arī sniegt priekšlikumus un ieteikumus par nepieciešamajām izmaiņām dažādos ar ūdenssaimniecību saistītos jautājumos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: