Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vasaras muzikālā tradīcija

Ikviens, kuram savā ikdienas solī nākas steigties pa Pils ielu, būs pamanījis, ka šonedēļ Ventspils Mūzikas vidusskola ir skaņu apvīta. Un ne velti – tur aktīvi norit Ventspils Groove 2013 meistarklases.

Sprūdžam draud administratīvais sods

Ministra Edmunda Sprūdža lielā izgāšanās turpinās. Kļuvis zināms, ka Datu valsts inspekcija uzaicinājusi ministru ierasties pie sevis, lai sastādītu viņam administratīvā pārkāpuma protokolu.

2.lpp. Viedoklis: „Laika jautājums”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Latvija ar savu mazo budžetu varētu dzīvot ievērojami labāk, ja naudu izlietoto saprātīgi un taisnīgi, ja valsti vadītu cilvēki, kas pārstāvētu tautas intereses, nevis kaut kādas strupceļā nonākušas savienības intereses, kur mazajai Latvijai ir tikai klusēšanas tiesības.»

 

3.lpp.

Kāpēc jāmaksā par cirkulāciju

Kā ik gadu, arī šogad centralizētās apkures klienti vasaras mēnešos saņem rēķinus par karstā ūdens cirkulāciju. Atšķirīgie maksājumu lielumi mulsina iedzīvotājus un rada jautājumus.

Jaunieši apgūs darba vidi

No 19. līdz 27. augustam norisināsies jauniešu projekta pasākums Darba devējs vai darbinieks? par darba iespējām, kurā piedalīsies jaunieši ne tikai no Latvijas, bet arī Bulgārijas.

4.lpp. Deklarācijas. Deputātu ienākumi zem sabiedrības lupas

Valsts amatpersonu deklarācijas par 2012. gadu liecina, ka pērn deputātu ienākumi lielākoties pieauguši. Izņēmums ir Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, kura ienākumi salīdzinājumā ar 2011. gadu bijuši uz pusi mazāki.

5.-6.lpp. TV programma

 

7.lpp. Deklarācijas.Novada deputātu ieņēmumi pērn sarukuši

Ventspils domes deputātu maciņos pieaugumu pērn nemana. Lielākā daļa, domājams, dzīvo no iepriekšējo gadu uzkrājumiem. Pat novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks gan izdevumos, gan ienākumos kļuvis salīdzinoši pieticīgs, un, kā liecina deklarācijas, – nododas pārsvarā darbam pašvaldībā.

8.lpp. Kadetiem smaga cīņa par izdzīvošanu

Eiropas čempionātā basketbolā U16 vecuma grupā jeb kadetiem smagā situācijā nonākusi Latvijas izlase – tai nu jāatgriežas uz uzvaru takas, lai saglabātu vietu A divīzijā.

Dāmām ceturtā vieta Latvijā

Latvijas čempionātā petankā sieviešu divnieku jeb dupletu komandām tikai nedaudz līdz goda pjedestālam pietrūka Ventspils kērlinga kluba duetam Ingai Apmanei un Judītei Matisonei.

Nometnē mācās izzināt sevi

Sākusies nodibinājuma Daudzfunkcionāls centrs ģimenei, jaunatnei un sabiedrībai «Spēkuguns» organizētā nometne bērniem un jauniešiem no sociālā riska ģimenēm.

 

9.lpp. Mājokļa uzturēšana.Gandrīz pusmiljons – mājokļu remontam

Dzīvojamo māju un dzīvokļu remonta tēmai bija veltīta kārtējā informācijas diena, ko šonedēļ organizēja pašvaldības SIA Ventspils nekustamie īpašumi.

Vaicā iedzīvotāji no Lielā prospekta 26

Pašvaldības SIA Ventspils nekustamie īpašumi regulāri organizē informācijas dienas iedzīvotājiem, namu pārvaldniekiem un visiem interesentiem, sniedzot iespēju tādējādi iegūt visu aktuālo un nepieciešamo informāciju, uzdot jautājumus un saņemt atbildes no vadošajiem darbiniekiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: