No 14. augusta pēc kosmētiskā remonta darbu atsāks Gāliņciema bibliotēka.

Gāliņciema bibliotēka dibināta 1954. gada 16. janvārī, bet 2003. gadā bibliotēka uzsāka darbu jaunajās telpās Kuldīgas ielā 110. Tā ir ģimenes bibliotēka ar mazu, bet interesantu krājumu bērniem, pusaudžiem, viņu vecākiem un vecvecākiem. Bibliotēkā ir pieejamas bezmaksas interneta darba stacijas.

Arī pēc remonta Gāliņciema bibliotēkas telpās lasītājus gaidīs bibliotēkas vadītāja Iveta Skapste, piedāvājot iepazīties ar periodiskajiem izdevumiem, grāmatām un izstādēm, aicinot apmeklēt bibliotēkā organizētos pasākumus.

Jau vairākus gadus Gāliņciema bibliotēka aktīvi darbojas UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas (LNK) izveidotajā Latvijas bibliotēku tīklā "Stāstu bibliotēkas". Reizi mēnesī bibliotēkā pulcējas stāstnieki un risina sarunas par pagātnes notikumiem, izlasītām grāmatām, dažādām tradīcijām. Stāstnieku pulciņam var pievienoties ikviens.

Par Gāliņciema bibliotēkā plānotajām aktivitātēm un notikumiem var uzzināt interneta vietnē http://galinciemabiblioteka.blogspot.com, kur izvietots Gāliņciema bibliotēkas blogs.

Gāliņciema bibliotēka atvērta darbadienās no plkst. 11.00 līdz plkst. 18.00, sestdienās un svētdienās, kā arī katra mēneša pēdējā ceturtdienā - slēgta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: