Ventspils Pilsētas svētku 2013 organizatori aicina pieteikties mērķtiecīgus, atbildīgus un aktīvus ventspilniekus, kuri vēlas kā brīvprātīgie iesaistīties savas pilsētas 723. dzimšanas dienas svinību organizēšanā.

Svētki šogad tiks svinēti četras dienas, no 1. līdz 4. augustam. Lai nodrošinātu veiksmīgu plašās programmas norisi, nepieciešami brīvprātīgie, vecumā no 16 gadiem ar augstu atbildības sajūtu, labām komunikācijas prasmēm, kā arī spēju darboties gan individuāli, gan komandā. Šoreiz īpaši gaidīti stiprā dzimuma pārstāvji.

 

Brīvprātīgajiem būs iespēja informēt ventspilniekus un pilsētas viesus par svētku pasākumiem, palīdzēt koordinēt svētku gājienu, kā arī veikt citus uzticētos pienākumus. Pirms pasākuma notiks apmācības, kuru laikā tiks sniegta informācija par brīvprātīgo darbu, darba pienākumiem un tiesībām, kā arī konkretizēti katra brīvprātīgā veicamie uzdevumi.

 

Pieteikt savu kandidatūru, kā arī uzzināt sīkāku informāciju, iespējams, zvanot pa tālr. 25449007 vai rakstot madara.krumina@ventspils.lv. Pieteikšanās līdz 2013. gada 30. jūlijam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: