Ventspils bibliotēka atgādina, ka Pilsētas svētkiem veltītajā fotokonkursā "OSTA. KUĢI. CILVĒKI" darbus var iesniegt līdz 29. jūlijam. Stena Line Latvia nolēmusi piešķirt savu balvu vienam konkursa dalībniekam.

Atbalstot ventspilniekus pilsētas vēstures dokumentēšanā, Stena Line Latvia ir nolēmusi piešķirt balvu – brīvbiļeti braucienam ar prāmi no Ventspils uz Travemundi (Vācija) un atpakaļ vienai personai.


Balva tiks pasniegta dalībniekam, kurš būs iesniedzis atraktīvāko foto, kas saistīts ar Stena Line darbību Ventspilī. Atraktīvākā fotodarba autors un citi konkursa uzvarētāji tiks apbalvoti 3. augustā plkst. 14.00 Rātslaukumā.


Konkursa "Osta. Kuģi. Cilvēki" mērķis - iesaistīt ventspilniekus pilsētas foto dokumentēšanā, veidojot savu skatījumu uz pilsētu, ostu, kuģiem, laivām, cilvēkiem. Fotoattēliem var pievienot piemērotu literāru vai skaidrojošu tekstu.


Mākslinieciski augstvērtīgākos un no novadpētnieciskā viedokļa nozīmīgākos darbus noteiks vērtēšanas komisija, kurā iekļauti Ventspils bibliotēkas pārstāvji un pieaicinātie eksperti.


Elektroniskā formātā iesūtītie fotoattēli, nodrošinot komentēšanas un vērtēšanas iespējas, būs skatāmi Ventspils bibliotēkas mājaslapas virtuālajā izstāžu galerijā, http://e-izstades.ventspils.lv no 30. jūlija, bet labākie fotoattēli būs apskatāmi izstādē Ventspils Galvenajā bibliotēkā no 2013. gada 2. augusta.


Apmeklētāji, balsojot par sev iepatikušos fotogrāfiju, līdz 2. augustam noteiks Skatītāju balvas ieguvēju. Konkursa uzvarētāji un Skatītāju balvas ieguvējs tiks sveikti 3. augustā Grāmatu svētku laikā Rātslaukumā.


Konkursā var piedalīties jebkura persona vai personu grupa, kura iesniegusi Nolikumam atbilstošus darbus līdz 2013. gada 29. jūlijam.


Sīkāka informācija un konkursa Nolikums pieejami Ventspils bibliotēkas mājas lapā internetā: www.biblioteka.ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63623598.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: