Katru gadu Ventspils kristīgās draudzes pirms Ventspils pilsētas svētkiem cenšas aicināt ventspilniekus arī uz garīgām aktivitātēm.

Tādēļ jau piekto gadu Ventspilī nedēļu pirms pilsētas svētkiem sadarbībā ar Latvijas Bībeles biedrību tiks rīkots Bībeles lasīšanas maratonu, informē Latvijas Bībeles biedrības valdes priekšsēdētājs, mācītājs Ojārs Incenbergs. Šogad tas notiks 27. jūlijā Rātslaukumā laikā no 10.00 līdz 18.00. Bībeles lasīšanas maratons ir Bībeles teksta vai tā daļu secīga lasīšana, kas aktualizē Bībeles nozīmi un parāda, ka Bībele ir svarīga visām kristīgām konfesijām un arī katram cilvēkam personīgi.

 

Bībeles lasīšanas maratons sāksies 27. jūlijā 10.00 ar mācītāju ievadvārdiem un ansambļa dziedājumu un kopīgām lūgšanām.

Projekta galvenais mērķis ir atgādināt Bībeles nozīmīgumu mūsu valsts pagātnē, tagadnē un nākotnē, tādējādi ieinteresējot iedzīvotājus lasīt Svētos Rakstus. Projekta mērķis ir apvienot vietējās kristīgās draudzes, lai lūgtu par Latvijas valsti, Ventspils pilsētas vadību un Ventspils un Latvijas iedzīvotājiem.

 

Šogad tiks lasīti Salamana Sakāmvārdus, Mācītāju un Dziesmu dziesmu kā arī Sīraha gudrības grāmatu.

 

Laipni aicināts ikviens nākt un iespēju robežās klausīties un pārdomāt Bībeles vēstījumus, kas ir svarīgi mūsu dzīves gājumam.

 

Pilsētas svētku laikā notiks arī Ventspils kristīgo baznīcu rīkotais dievkalpojums, piektdien, 2. augustā, pulksten 17.00 Ventspils Nikolaja evaņģēliski luteriskā baznīcā, kura laikā dziedās Latvijā pazīstamais tenors Sergejs Jēgers. Tas būs īpašs notikums. Tādēļ ventspilnieki aicināti nākt un klausīties garīgās dziesmas Sergeja Jēgera izpildījumā un arī mācītāju uzrunas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: