Ventspilī no 19. līdz 21. jūlijam norisināsies KURLAND BIKE MEET 2013.

Latvijas Motoklubu asociācija Ventspilī pulcēs motosporta entuziastus, mazmoto sporta federāciju pārstāvjus, triku meistarus, kā arī motoklubus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Somijas, Zviedrijas, Baltkrievijas, Norvēģijas. Kopējais dalībnieku un apmeklētāju skaits plānots ap 5000.

 

Pasākuma programma

 

Koncerts Piejūras kempingā

Jau 19. jūlija vakarā Piejūras kempingā rūcinās motobraucēji un no plkst. 20.00 notiks grupas „Fēliks Ķiģelis & Co” koncerts, karaoke un DJ priekšnesumi.

 

Motobraucēju salidojuma "Kurland Bike Meet 2013" ietvaros norisināsies „FIVA Pasaules motociklu rallijs 2013”Latvijā. Tas būs 3 dienu izturības brauciens no 18. – 21. jūlijam no Rīgas cauri Kurzemei un finišēs Bauskā. „FIVA Pasaules motociklu rallijā 2013” plāno piedalīties 115 dalībnieki no 15 valstu seno spēkratu klubiem – no ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Nīderlandes, Vācijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Somijas, Šveices, Grieķijas, Čehijas, Slovēnijas, Itālijas, Igaunijas un Latvijas. Pavisam viņi brauks ar vairāk kā 20 izgatavotāju firmu ražotajiem senajiem motocikliem, kas izgatavoti no 1913. līdz 1980. gadam.

Ventspilī senos spēkratus būs iespēja redzēt 19. jūlijā plkst. 20.30 Ventspils Augstskolas stāvlaukumā pie strūklakas.Tā būs unikāla iespēja ventspilniekiem un senās tehnikas interesentiem apskatīt restaurētus vai labi koptus dažāda vecuma, dažādu izgatavotājfirmu spēkratus.

 

Motoparāde pilsētas ielās

Sestdien, 20. jūlijā, plkst. 13.00 dzelzs rumakus varēs apskatīt motoparādē pilsētas ielās, maršrutā Piejūras kempings - Vasarnīcu iela - Lielais prospekts - Ventas tilts – Dzintaru iela – Kurzemes iela – Rindas iela - Celtnieku iela – Talsu iela –Lidotāju iela - Dzintaru iela –Ventas tilts – Sarkanmuižas dambis - Raiņa iela – Kuldīgas iela – Jūras iela – Vasarnīcas iela – Ostas iela.

 

Aktivitātes Ostas ielas promenādē

No plkst. 13.30 līdz 15.00 Ostas ielas promenādē būs Motociklu apskate.

Kaskadieru grupas Jāņa Gaveikas (filmā „Džeims Bonds” aktiera Daniela Kreiga dublieris) vadībā varēs apskatīt teatralizētu priekšnesumu ar motociklu lēcieniem no paaugstinājumiem.

 

Būs ūdens motociklu triku braukšana un can-am paraugdemonstrējumi Alda Kirša vadībā, paraplāni un ūdensslēpotāji.

 

Tāpat norisināsies motociklu apgleznojumu konkurss par labāko oriģinālo gleznojumu/krāsojumu.

 

Vakara aktivitātes un koncerts Piejūras kempingā

Motociklistu saiets turpināsies plkst. 15.00 Piejūras kempingā, kur notiks spēkavīru sacensības, indiešu loku šaušanas un cirvju mešanas mērķī sacensības.

No plkst. 20.30 muzicēs grupas „Pērkons”, „Harley sins”, „Barrel” un „Sestdiena”, būs arī dejas, sporta spēles un citas izlaides.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: