Veselības inspekcija informē, ka tiek mainīta Kurzemes kontroles nodaļas apmeklētāju pieņemšanas vietas adrese Ventspilī. Turpmāk apmeklētāju pieņemšana tiks nodrošināta doktorāta "Elite" telpās Saules ielā 31 (2. stāvā).

Apmeklētāju pieņemšana notiek trešdienās no plkst. 8:30 līdz 11:30. Tālrunis: 63622325.

 

Iedzīvotājiem apmeklētāju pieņemšanas vietā ir iespēja vērsties ar iesniegumiem, kā arī saņemt konsultācijas un atbildes uz neskaidriem jautājumiem par ārstniecības iestāžu uzraudzību, epidemioloģisko drošību, vides higiēnu, dzeramā ūdens kvalitāti un saimnieciskās darbības iekārtu, transportlīdzekļu radīto trokšņu uzraudzību.

 

Šajā laikā iedzīvotājiem ir iespēja saņemt arī Veselības inspekcijas sniegtos publiskos pakalpojumus (tai skaitā maksas pakalpojumus), piemēram, normatīvajos aktos noteiktos gadījumos vai pēc fiziskas vai juridiskas personas pieprasījuma novērtēt būvprojektu un dažādu objektu atbilstību higiēnas prasībām, saņemt higiēniskās novērtēšanas atzinumu, saņemt atzinumu par laboratorisko izmeklējumu un mērījumu rezultātiem.

 

Plašāku informāciju par Veselības inspekcijas funkcijām un publiskajiem pakalpojumiem skatīt Veselības inspekcijas mājas lapā: www.vi.gov.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: