Trešdien, 17. jūlijā, plkst. 13.00 LTRK aicina Ventspils uzņēmējus tikties ar Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības palātas pārstāvniecības Latvijā vadītāju Aleksandru Rogožinu.

Tikšanās laikā plānots pārrunāt uzņēmējiem aktuālus jautājumus sadarbības veicināšanai ar Krievijas partneriem.

Tikšanās vieta - Inženieru iela 101, C korpuss 3. stāvs.

Lai pieteiktu savu dalību pasākumā, jāsūta e-pasts uz salvis.roga@chamber.lv vai jāzvana pa tālruni 28663400 līdz 16. jūlijam.

Programmu skatīt ŠEIT!

Tikšanās laikā dalībiekiem būs iespēja uzzināt aktualitātes no Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības palātas puses, pēdējās sadarbības tendences starp Krievijas un Latvijas uzņēmējiem, tāpat Ventspils uzņēmējiem būs lieliska iespēja noskaidrot sev interesējošos jautājumus, kuru aktīvā risināšanā turpmāk iesaistītos LTRK. Citu jautājumu starpā plānots pārrunāt sertifikācijas un muitas lietu jautājumus.

Kā zināms, Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības palātas pārstāvniecības Latvijā galvenie darbības virzieni ir palīdzības sniegšana saimnieciskās darbības jomā Krievijas uzņēmējiem un uzņēmumiem Latvijā un citās ārvalstīs, kā arī uzņēmējdarbības normatīvo aktu lietošanas apmācība un analīze, priekšlikumu to pilnveidošanai sniegšana.

LTRK ir nevalstiska, politiski neitrāla, brīvprātīga visu Latvijas teritoriju aptveroša dažādu nozaru Latvijas uzņēmumu apvienība, kura, balstoties uz tirdzniecības un rūpniecības kameru darbības pasaules praksi, veido uzņēmējdarbībai labvēlīgu vidi, apzinot un aizstāvot Latvijas uzņēmumu saimnieciskās intereses un sniedzot uzņēmējdarbību veicinošus pakalpojumus

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: