Ventspils izglītības iestādēs notiks vasaras remontdarbi, kuru laikā tiks labiekārtota skolu apkārtne, infrastruktūra un klašu telpas.

Ventspils izglītības iestādēs tiks izremontēti astoņi pirmo klašu kabineti, atjaunos arī deviņas pirmsskolas izglītību iestāžu grupiņu telpas. Veiktie remontdarbi sniegs iespēju jaunajiem audzēkņiem daudz labāk iejusties mājīgās telpās.

 

Tāpat 2.pamatskolā tiks veikts virtuves ventilācijas sistēmas un telpu remonts. 4.vidusskolā notiks sporta zāles grīdas slīpēšana, lakošana un palīgtelpu remonts. 5.vidusskolā šovasar pabeigs ŪK tīklu rekonstrukciju. Zēnu mājturības un tehnoloģiju kabinetu remonts un vēdināšanas sistēmas izbūve notiks 6.vidusskolā. Arī Vakara vidusskolā šogad tiks atjaunotas telpas. Skolā veiks bibliotēkas telpu remontu.

 

Papildus remontdarbi tiks veikti arī divās pirmsskolas izglītības iestādēs – „Margrietiņa” un „Saulīte”, kur notiks ieejas mezgla un koridora remonts „Margrietiņā”, kā arī elektriskā apgaismojuma rekonstrukcijas 1.kārta „Saulītē”.

 

Ar mērķi uzlabot izglītības iestāžu nodrošinājumu ar informācijas tehnoloģijām, 32 skolu kabinetos tiks izveidots bezvadu interneta tīkls. Tāpat plānots izveidot infrastruktūru, kas paredzēta, lai uzstādītu interaktīvās tāfeles 10 pirmsskolas izglītības iestādēs, kā arī nodrošināt ar datortehniku un atbilstošu programmatūru acu kabinetā PII „Zvaigznīte”. Darbi tiek veikti „Rīcības programmas mācību kvalitātes uzlabošanai 2013-2015.gadam” ietvaros.

 

Paralēli jau iepriekš minētajiem darbiem, notiks arī jauni projektēšanas un plānošanas darbi, kā arī tiks veikti fasāžu un jumtu remontdarbi piecās izglītības iestādēs.

 

Ņemot vērā, ka līdz ar septembri tiek atsāktas mācības, būvnieki minētos darbus paredz pabeigt līdz augusta beigām, kad izremontētie objekti tiks nodoti pedagogu un viņu audzēkņu lietošanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: