No 12. līdz 15. jūnijam Ventspils Piejūras kempings piedāvāja naktsmājas Latvijas jaunatnes vasaras olimpiādes dalībniekiem. 130 jaunieši no Jūrmalas un Dobeles komandām pavadīja kempingā vidēji 3 diennaktis.

Ventspils virves vilkšanas kluba „Velkonis” viesi – komandas no Lietuvas un Šveices – arī par naktsmājām izvēlējās Piejūras kempingu.

13. un 14. jūnijā Piejūras kempingā bija aizņemtas visas mājiņas, kā arī 12 treileru pieslēgumu vietas un 3 telšu vietas. 15. jūnijā bija aizņemta 31 mājiņa, bet 16. jūnijā rezervētas 17 mājiņas. Nedēļas nogalē kempingu apmeklēja viesi no Latvijas, Austrijas, Francijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Zviedrijas, Krievijas un Austrālijas.

2013. gada vasaras sezonā nakšņotāju rīcībā ir 43 labiekārtotas mājiņas ar dažāda veida aprīkojumu, 250 telšu vietas un 70 treileru pieslēgumu vietas. Tūristiem, kas ceļo ar teltīm un treileros, tiek piedāvāta lielā servisa ēka ar labierīcībām, dušu, koplietošanas virtuvi, kā arī mazā servisa ēka ar labierīcībām un dušu. Aktīvās atpūtas cienītājiem tiek piedāvāts labiekārtoti sporta laukumi, bet mazākajiem atpūtniekiem – rotaļu laukums, kas papildināts ar jauniem elementiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: