Aivars Lembergs vairs nav Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidāts, šobrīd esmu tikai Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja amata kandidāts, - šodien preses konferencē pavēstīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij").

Kā informēja Ventspils pilsētas domes Pilsētas mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska, atsaucoties uz Lemberga šodien preses konferencē teikto, iepriekš viņš par to nerunāja, jo bija svarīgi, lai paiet pašvaldību vēlēšanas, lai var redzēt, kāds ir pilsoņu atbalsts Lemberga partijai un arī viņam personīgi.

"Šobrīd, kad atbalsts ir pietiekami liels, domāju, ka šādu pozīciju varu ieņemt. Tā ka tagad gaidīsim premjera amata kandidātus no Latvijas Zaļās partijas (LZP), protams, arī Latvijas Zemnieku savienības (LZS) un citiem. Mēs varam uzskatīt, ka līdz ar pašvaldību vēlēšanu noslēgumu Aivars Lembergs vairs nav Zaļo un zemnieku savienības premjera amata kandidāts, šobrīd esmu tikai Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja amata kandidāts," preses konferencē pauda Ventspils mērs.

Viņš gan minēja politisko oponentu centienus "noformulēt speciālu likumu, kas liegtu iespēju strādāt pašvaldībā".

"Protams, ja man liegs iespēju strādāt pašvaldībā par deputātu, tad man paliek izvēle, kuru varu izmantot un startēt Eiroparlamenta vai Saeimas vēlēšanās. Viņiem, protams, būtu ļoti ērti, ja es startētu Eiroparlamenta vēlēšanās un sekmīgi aizbrauktu uz Briseli... Tas būtu tā kā izsūtījumā, trimdā," ironizēja Lembergs.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: