Jūnijā Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) izsludina pieteikšanos dalībai Eiropas Sociālā fonda projektā Mūžizglītības pasākumi nodarbinātām personām, piedāvājot nodarbinātām un pašnodarbinātām personām papildināt un pilnveidot darbam nepieciešamās prasmes un zināšanas.

Valsts atbalstu projektā varēs saņemt tie strādājošie, kuri visvairāk pakļauti bezdarba riskam un kam grūtāk pielāgoties darba tirgus pārmaiņām. Kuponus varēs saņemt nodarbinātās vai pašnodarbinātās personas, kas vecākas par 45 gadiem, kā arī personas vecumā no 25 līdz 44 gadiem, kuras atbilst vismaz vienam no atbalsta mērķgrupas kritērijiem: personai ir noteikta invaliditāte, personai ir divi bērni vai vairāk vecumā līdz 18 gadiem vai persona ir atzīta par trūcīgu.

Maksimālā atbalsta summa vienai personai ir Ls 250.Elektroniskā pieteikšanās NVA mājaslapā uzsākta no 2013. gada 11. jūnija, savukārt no 2013. gada 18. jūnija tie pretendenti, kuriem nav iespējas pieteikties elektroniski, pieteikumus varēs iesniegt NVA Ventspils filiālē klātienē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: