Tārgales pagastā jātnieku sporta klubā Arizona uz treniņmačos startēja dažādu jātnieku klubu dalībnieki.

Neskatoties uz laika apstākļiem, kas sacensību vidū pārvērtās par lietusgāzēm, jātnieki turpināja startus. Pirmajā maršrutā ar šķēršļu augstumu līdz 60 cm 1.vietu izcīnīja Laine Muktupāvele ar zirgu Ernis. 2.vieta Karīnai Finogenovai ar zirgu Princese Džīna. Ar Džīnu startēja arī Kadrija Hartmane un ieguva 3.vietu. Galvenais treneris Dainis Līvmanis īpaši atzīmēja Sofijas Davļikamovas sniegumu ar zirgu Rudā zvaigzne. Meitene savas sportistes gaitas sākusi tikai pirms diviem mēnešiem un pirmajās sacensībās ieguva 4.vietu, par ko JSK Arizona treneriem liels paldies.

5.vieta Paulai Grundmanei ar zirgu Ufo. Šajā maršrutā pavisam piedalījās vienpadsmit dalībnieki, īpaši jāatzīmē pati jaunākā sacensību dalībniece Annija Apermane no JSK Demora.

Otrajā maršrutā ar šķēršļa augstumu līdz 80 cm pieteicās piecpadsmit dalībnieki. Pirmo vietu izcīnīja Maija Podniece ar zirgu Pasāts. 2.vieta- sacensību laukuma saimniecei JSK Arizona jātniecei Rūtai Bāliņai. Trešā vieta tika Artai Maulai ar zirgu Kamaro, JSK Demora. 4.vieta - jaunai, perspektīvai jātniecei Elīzai Korātei ar zirgu Bon Pru no JSK Arizona. 5.vieta - Kristiānai Beržanskai ar zirgu Voltērs.

Neskatoties uz samirkušajiem jātniekiem un slapjo laukumu, šķēršļu augstums lika pacelts līdz 100 cm un drosmīgi šim maršrutam pieteicās pavisam 10 dalībnieku. 1.vietu pārliecinoši ieguva Maija Podniece ar atraktīvo zirgu Pasāts. 2.vieta pieredzējušai jātniecei Gelintai Egendorfai JSK Demora ar zirgu Laidlesa. 3.vieta šī paša kluba jātniecei Artai Maulai ar zirgu Kamaro. Ceturto un piekto vietu dala JSK Arizona jātnieki Māris Kalniņš ar zirgu Londons un Elīza Korāte ar zirgu Bon Pru.

Liels paldies visiem, kas piedalījās un tiem, kas atbrauca atbalstīt JSK Arizona rīkotos treniņmačus. Citējot treniņmaču galvenā tiesneša vārdus: ”Treniņmačiem pacelta latiņa, paldies organizatoriem par ieguldīto darbu”.

Apskati sacensību foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: