Ventspils reģionālais nevalstisko organizāciju (NVO) atbalsta centrs ir sekmīgi īstenojis jauniešu apmaiņas projektu „BACK TO REALITY”.

Pasākuma laikā Pāvilostā, viesnīcā “Vēju paradīze” viesojās jaunieši no Latvijas un četrām citām Eiropas valstīm (Bulgārijas, Rumānijas, Lietuvas un Turcijas), lai kopīgi ar Ventspils aktīvākajiem jauniešiem spriestu par sekām, kas rodas no tehnoloģiju atkarības, par atkarības ietekmi uz veselību, kā arī ar dažādu radošu aktivitāšu palīdzību centās rast risinājumus tehnoloģiju lietderīgai izmantošanai. Pasākuma laikā jauniešiem bija arī iespēja saturīgi un lietderīgi pavadīt brīvo laiku un iepazīt citu valstu kultūru.

 

Projekta redzamākie rezultāti ir video un foto kampaņas, kuras tapa projekta laikā. Veidojot kampaņas, jauniešiem bija uzdevums ar šo kampaņu palīdzību likt gan sev pašiem, gan citiem cilvēkiem aizdomāties par atkarību no tehnoloģijām.

 

Šovasar un arī rudenī ar foto kampaņu varēs iepazīties dažādās Ventspils publiskās vietās. Bet jau šobrīd ar tapušajiem video materiāliem var iepazīties ŠEIT!

 

Ventspils jauniešiem - Ievai Puriņai, Varim Putniņam, Naurim Mālītim, Zanei Rumbergai, Emīlijai Luīzei Andersonei, Zanei Reinfeldei un Lindai Šenkevicai šis projekts bija lieliska iespēja, lai apliecinātu savas organizatoru prasmes, uzņemot 24 jauniešus no Eiropas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: