Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pozitīvais vērtējums pieaug:

Jaunākie sabiedriskās domas pētījumi liecina, ka Ventspils pašvaldības darba pozitīvais vērtējums pieaug ar katru mēnesi.

Nežēlība pret dzīvniekiem turpinās

Dzīvnieku patversmē Rembo visas novietnes ir pilnas – tajā šobrīd mitinās 30 suņi un divi kaķi.

 

2.lpp. Viedoklis: Vairāk nekā sudrabs”, portāla ventasbalss.lv redaktors Pēteris Neimanis

«Šonedēļ pielikts punkts visai izstieptai un saraustītajai basketbola sezonai, kas Basketbola klubam Ventspils beidzās ar kārtējo finālu un kārtējām sudraba medaļām Latvijas Basketbola līgā. Taču tas nebūt nav galvenais, kas šajā sezonā noticis ar komandu.»

3.lpp.

Ventspils reiss labāko uzņēmumu vidū

Pasažieru pārvadātāju uzņēmums Ventspils reiss maijā saņēmis vairākus apbalvojumus, kas iegūti, pateicoties visa kolektīva un tā vadības ieguldītajam darbam, kā arī sportiskajam garam un aktivitātei.

Rosina likvidēt čigānu klases

Tiesībsargs Juris Jansons rosina likvidēt atsevišķās romu jeb čigānu klases. Ventspilnieki šādu iniciatīvu vērtē kā nepārdomātu.

4.lpp. Vēlēšanas 2013. Izmanto savu balsi!

Pašvaldību vēlēšanas notiks šo sestdien, bet iepriekšējā balsošana jau sākusies. Lai nepielaistu kļūdas un neizšķērdētu savu balsi, vēlēšanu norisi un balsošanas kārtību skaidro Ventspils pilsētas domes Vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Baiba Līdaka.

Balsot ir pilsoņa pienākums

Vēlēšanās katrs pilsonis var atdod savu balsi, tādējādi realizējot demokrātijas principu, ka vara pieder tautai un deleģējot deputātiem tiesības lemt un organizēt iedzīvotājiem svarīgu jautājumu risināšanu.

5.lpp. Novadā. Brīvlaikā varēs izpausties radoši

Vasaras brīvlaikā gandrīz visās novada skolās tiks organizētas vasaras skolas Izzināt, saprast uzdrīkstēties 2013 radošās darbnīcas.

Lielākā daļa parādus nomaksājuši

Novada domes organizētajam nodokļu atbalsta pasākumam, kas deva iespēju dzēst nekustamā īpašuma nodokļa nokavējuma naudu, pieteicās 29 fiziskas un juridiskas personas. 2/3 no tām saistības jau izpildījušas.

Rakstu zīmēs izdejos vēstījumu

XV Deju svētku lieluzvedumas Tēvu laipas gatavojas arī ugālnieki. Lāsmas Milleres vadītajam deju kolektīvam Spiekstiņi šie būs otrie lielie deju svētki.

6.lpp. Sports. Trešā sezona sudraba zīmē

«Šoreiz izcīnījām otro vietu. Protams, ka darījām visu un cīnījāmies par Latvijas zeltu, bet šoreiz tas mums neizdevās,» uz aizvadīto Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsēriju, kurā BK Ventspils sērijā ar 1:4 piekāpās VEF Rīga basketbolistiem, atskatās ventspilnieku galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Būšnieku visātrāk apskrien Matisons

Ar kārtējo Aigara Matisona uzvaru noslēdzies tradicionālais skrējiens apkārt Būšnieku ezeram. Matisons šajā skrējienā uzvarējis jau tik daudz reižu, ka uz sitienu nemaz precīzi nemāk pateikt, cik zelta godalgu ir viņa rīcībā.

Petanksitiem pirmie starti

Mūsu petankisti, atklājot jauno sezonu, paspējuši piedalīties jau vairākās dažāda mēroga sacensībās, kurās guvuši arī vērā ņemamus panākumus, kas vainagojās arī ar izcīnītām sacensību godalgām.

7.lpp.

Ņina Siurko – Pasaules konkursa uzvarētāja

Ventspils 2. vidusskolas skolotāja Ņina Siurko kļuvusi par Pasaules krievu valodas konkursa uzvarētāju Latvijā, tāpēc tagad pošas pēc balvas uz Maskavu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: