Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Putēšanu pieļauj Sprūdža ministrija

Izsmeļot visus iespējamos līdzekļus, lai ietekmētu ekoloģisko situāciju pilsētā, Ventspils dome spiesta vērst vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža uzmanību uz vājo darbību un neefektīvu piesārņojošo uzņēmumu darbības kontroli no ministrijas pakļauto iestāžu puses. Saskaņā ar Vides pārvaldes izsniegto atļauju šogad Ventspils tirdzniecības ostai nevajadzēja pārkraut ogles atklātā veidā pie 8., 9. un 10. piestātnes. Tomēr pārkraušanas darbi joprojām notiek pilnā sparā.

Aicina uz koku stādīšanu

Ventspilī talkas datums nav pārcelts. Kopīga strādāšana, stādot kokus gan Ventas labajā, gan kreisajā krastā, notiks 20. aprīlī.

2.lpp. Viedoklis: „Par neaizdošanos”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

« Visi veselie, strādājošie un prom neaizmukušie Latvijas cilvēki ir šīs valsts patiesie glābēji un arī īpašnieki, kuri sava iedzimtā kautrīguma, smalkjūtības un vēl daudzu apsvērumu dēļ turpina pieļaut, ka valsti vada absolūti necienīti, nemīlēti un nepopulāri cilvēciņi, kuri uz vēlēšanu laiku ar meliem bija izcīnījuši sev siltu vietu pie varas siles.»

3.lpp.

Top gājēju pāreja

Nedēļas sākumā uzsākta gājēju pārejas būvniecība.

Ostā atklāj jahtu sezonu

Aizvakar Ventspils brīvostas Jahtu ostā ienāca šogad pirmās divas jahtas, kurām tālāku ceļu ierobežojis ledus.

4.lpp.

Tārgalnieki aizraujas ar ventspilingu

Neparastu un aizraujošu projektu nedēļu pavadījuši Tārgales pamatskolas audzēkņi, kuri piedalījās ventu pelnīšanas projektā.

Lai velobraukšana būtu droša

Dienas kļūst siltākas, tādēļ veloceliņos parādās arvien vairāk velobraucēju. Viņiem jāatceras līdzi paķert vadītāja apliecību.

5.lpp.- 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Intervija. Prieks skatīties, ka pilsētā ir saimnieki

SIA Ventspils siltums jaunais valdes priekšsēdētājs ARNIS UZARIS mūsu pilsētā ir ienācējs. Ar skatu no malas viņš var novērtēt gan siltumapgādes saimniecības straujos attīstības tempus, gan arī Ventspils plašo piedāvājumu ģimenei ar bērniem. Siltumapgādes uzņēmuma vadītājs sola samazināt apkures tarifus, vienlaicīgi aicinot iedzīvotājus nopietni padomāt par savu mājokļu siltināšanu.

8.lpp. Sports. Ierāda vietu Jēkabpilij

Noslēgumam tuvojas Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas regulārais čempionāts, kurā jau priekšlaicīgi otro vietu nodrošinājuši BK Ventspils basketbolisti, kas turnīra priekšpēdējās kārtas spēlē savā laukumā ar +29 sakāva BK Jēkabpils.

BMX sezona sākas Francijā

Pirmos šīs sezonas startus aizvadījuši mūsu sporta skolas Spars BMX braucēji, kas pēc treniņnometnes Itālijā un Francijā startēja Eiropas čempionāta pirmajos divos posmos.

Rodeo starpsezonā maina veidolu

Šīs nedēļas nogalē Ķegumā, Zelta zirgs mototrasē, jau septīto reizi tiks aizvadītas Baltijas jūras Izaicinājuma kausa sacensības motokrosā, kurās plāno startēt arī abas mūsu komandas – astoņkārtējā Latvijas čempione Rodeo un Motoparks Kandava Sumata.

9.lpp. Izglītība. Gatavojas ieviest skolas formas

Zūru pamatskolas vecāki sarosījušies no nākamā mācību gada skolā ieviest skolēnu formas elementus – vestīti ar skolas logo. Ieceri atbalsta 73% vecāku.

Pinkod, pinkod, atveries!

Pilteniece Dzintra Grīnberga ir strādājusi gan skolā, gan dārziņā, ar laiku saprotot, ka visvairāk patīk mācīt mazos bērnus. To viņa dara pirmsskolas izglītības iestādē Taurenītis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: