BK "Ventspils" atsaucās sava atbalstītāja "NIKE" aicinājumam piedalīties labdarības akcijā "NIKE RIGA RUN", kur visi skriet gribētāji tiek aicināti vienoties ar vienu vienīgu ideju - ziedot „Mazajām sirsniņām”.

 

Tieši tā sauc vienu no Ziedot.lv labdarības projektiem, kurš sniedz palīdzību bērniem ar kustību traucējumiem. Pasākums norisināsies 12. septembrī, Rīgā, Mežaparkā.

BK "Ventspils" spēlētāji pieteiks savu dalību stafetes skrējienam 4 x 2,5 km distancē, tādējādi ar savu dalības maksu atbalstot slimos Latvijas bērnus.

Pasākuma organizētāji ir parūpējušies arī par citām disciplīnām un distanču garumiem. Kā, piemēram, tie, kuriem tuvāka ir nūjošana, varēs piedalīties 10 km distancē, kopā ar tāda paša garuma skrējiena dalībniekiem.
 
Padomāts ir arī par skrituļotājiem, arī viņiem tiks piedāvāta 10 km distance. Visa dalības maksa tiks ziedota slimu bērnu ārstniecībai Ziedot.lv projektā „ Mazajām sirsniņām”. Šis ir pasākums, kur finišā dalībniekiem garantēta dubultu gandarījuma deva, pieveikti 10km (kas lielai daļai skrējēju būs jauns izaicinājums) un ar savu dalību palīdzēts bērniem.

Potenciālajiem dalībniekiem atliek atrast mājas lapu www.nikerigarun.lv, sameklēt sadaļu „Piesakies!” un, aizpildot reģistrācijas anketu, pieteikties vēlamajai distancei, vienlaicīgi visu dalības maksu ziedojot „Mazajām sirsniņām”. Tāpat reģistrēties (vienlaicīgi ziedojot) var visos „Nike”, „Sportland” un „100% Sports” veikalos.
Tie, kas dažādu iemeslu dēļ nav gatavi startēt, ir aicināti papildināt skatītāju rindas un izbaudīt šī pasākuma īpašo gaisotni.
 
Paralēli sacensībām notiks Nike 6.0 Ginesa rekorda uzstādīšanas mēģinājums skeitborda slalomā, ko gatavojas paveikt pasaules vicečempions Jānis Kuzmins. Tiks piedāvāta plaša izklaides programma bērniem. Jebkurš interesents varēs veikt pēdas testu, tā noskaidrojot sev vispiemērotākos skriešanas apavus u.c. aktivitātes. Pasākuma noslēgumā- labdarības koncerts.

BK "Ventspils" aicina visus atbalstīt šo pasākumu un palīdzēt „Mazajām sirsniņām”!
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: