Laikraksta “Ventas Balss” pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Mūsu šprotes slavē Krievijā

Šis gads Ventspils zivju konservu kombinātam, kas atjaunojis savu maksātspēju un atgriezies nozares asociācijas rindās, sācies vēl arī ar ilggadīgās labās slavas nostiprināšanu Krievijas tirgū. Starptautiskajā izstādē Prodekspo-2013 Maskavā Ventspils šprotes eļļā saņēma sudraba medaļu nominācijā Labākais produkts 2013.gadā.

Sola ātru pavasari

Lai arī vēl pagājušajā nedēļā krietni piesala, mazputniņu dziesmas un treļļi rītos atgādina – tuvojas pavasaris. Ko par to saka meteorologi?

2.lpp. Viedoklis: „Labs mēģinājums, Valdi!”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka.

«Šķiet, valdības eiro ieviešanas komunikācijas plānā parādījusies jauna nianse. Tiek radīts priekšstats, ka Eiropas Savienības līdervalstis nemaz tā atplestām rokām mūs eirozonā negaida un, lūk, Māstrihtas kritēriju izpilde nebūs vienīgais faktors, kas tiks vērtēts. Arī tautas negatīvais noskaņojums pret eiro varot būt par iemeslu, lai eiro līderi pieņemtu lēmumu Latviju eirozonā pagaidām vēl neuzņemt. Tā izteikusies Eiropas Komisijas pārstāvniecības vadītāja Latvijā Inna Šteinbuka. »

3.lpp.

Pieci gadi pūra dibenā

Ventspils pilsētas un novada sieviešu apvienības Spārni ikmēneša sapulce šoreiz notika svinīgā gaisotnē. Apvienības lolojumam – salonam Ventiņpūrlād – aprit pieci gadi. Arī pati apvienība dibināta februārī.

Aicina pieteikties pabalstiem

Ventspils iedzīvotāji, kuriem pienākas Lieldienu pabalsts Ls 20 apmērā, to pēc savas izvēles varēs saņemt vai nu savā bankas kontā, vai Sociālā dienesta kasē.

Talsu slimnīcu atļauts būvēt

Jau otrā tiesu instance apmierinājusi Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas lūgumu atļaut turpināt būvēt jauno slimnīcu Talsos.

4.lpp. VideAizliegtā zona – Jūrmalas parks

Daudzi ventspilnieki ignorē aizliegumu ievest suņus Jūrmalas parkā. Viņi uzdod pamatotu jautājumu: kāpēc arī ziemā, kad tur pastaigājas vien retais, nevarētu to darīt kopā ar suni?

Jūras ērglis – vecuma rekordists

Interesants novērojums Slīteres nacionālā parka teritorijā – tur redzēts 25 gadus vecs jūras ērglis.

5.lpp. Darbs un nauda. Laptopia – starp lieliem un maziem veikaliem

Datoru un to aksesuāru, kā arī ar to saistīto pakalpojumu pircējiem radušās papildu izvēles iespējas mūsu pilsētā. Raiņa ielā atvērts veikals Laptopia, kurā var iegādāties portatīvos datorus un citas preces.

6.lpp. Sports. Juniors Ēdelis tuvojas elitei

Rīgā norisinājās Latvijas kausa izcīņas trešais (priekšpēdējais) posms galda hokejā, kurā labāko rezultātu no ventspilniekiem izdevās sasniegt Eliānam Ēdelim. Viņš uzvarēja junioru konkurencē, bet spēcīgākajā Open nominācijā palika uzreiz aiz labāko desmitnieka.

Noskaidrotas izslēgšanas spēļu dalībnieces

Ar Spara 1 un Bērzu PLUS spēli pielikts punkts Olimpiskā centra Ventspils pilsētas basketbola čempionāta regulārajam turnīram. Tagad astoņas labākās vienības izslēgšanas spēlēs turpinās cīņu par čempionāta godalgām.

Smirnovam jauns izaicinājums

Viens no mūsu labākajiem riteņbraucējiem Andris Smirnovs, kurš pirms diviem gadiem izcīnīja augsto desmito vietu U23 vecuma pasaules čempionātā, tagad savu karjeru turpinās UCI kontinentālajā beļģu komandā Doltcini-Flanders Baguet.

7.lpp. Brīvbrīdim. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: