Ventspils Mākslas skolas audzēkņi un pasniedzēji piedalījās XII Starptautiskajā vizuāli plastiskās mākslas konkursa „Es dzīvoju pie Jūras” apbalvošanā, kas norisinājās Jūrmalā.

Šogad tika sasniegti ļoti augsti rezultāti, Artis Smiltiņš (pedaģe Inita Dzalbe) savā vecuma grupā ieguva 2. vietu, bet atzinības saņēma Luīze Lece (pedagoģe Eva Kaufmane Lauss) un Edgars Ūdriņš (pedagoģe Inita Dzalbe).

Šī gada konkursa tēma bija „Jūras melodijas”. Konkursā kopā tika iesniegti 2 304 darbi. No skolām, kas piedalās konkursā, 219 bija Latvijas skolas, taču 7 bija no ārzemēm, piemēram, Lietuvas, Polijas un pat Ķīnas.

Liels nopelns bērnu vizuālo radīšanas spēju izaugsmē ir divām pasniedzējām – Evai Kaufmanei Lausai un Initai Dzalbei. Pasniedzējas ir ieguldījušas daudz sava laika un darba, lai viņu audzēkņi varētu pilnveidot savus talantus vizuālajā mākslā.

Bērniem, kas apgūst vizuālo mākslu, nereti ir augsti attīstīta iztēle un spēja uz pasauli paskatīties citādāk. Konkursā Ventspils Mākslas skolas audzēkņi sevi parādīja kā talantīgus un radošus jauniešus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: