Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

 

1.lpp.

Lapiņi dzīvo kustībā

Pirms deviņiem gadiem Ventas Balss abonēšanas kampaņas plakāta tapšanā piedalījās 4 -gadīgais puisēns ĀDAMS LAPIŅŠ. Toreiz viņa vecāki MARIKA un MADIS stāstīja par savu ģimeni un ienākšanu Ventspilī. Tagad Ādamam ir jau 13, viņa brālim JUSTAM – 11. Ciemojoties pie enerģiskajiem Lapiņiem, uzzinām par viņu šodienas dzīvi un sapņiem.

Zinātnieki mācās no Ventspils

Jaunais Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Ojārs Spārītis, viesojoties Ventspilī, neslēpa, ka guvis apstiprinājumu tam, ka izglītības un pētniecības izcilība jāveido ne vien galvaspilsētā, bet arī reģionos. Ventspili viņš atzīst par lielisku piemēru un cer, ka izdosies atkārtot hercoga Jēkaba veiksmes stāstu arī 21. gs. Latvijā.

2.lpp. Viedoklis: „Kauns Eiropas Savienībai”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ikviens trīsgadīgs puišelis zina, ka trīs konfektes ir vairāk nekā divas. Diemžēl to nezina mūsu valsts premjerministrs.»

3.lpp.

Diplomus saņem maģistri

Ventspils Augstskolas (VeA) Tulkošanas studiju fakultātes maģistra studiju programmas Juridisko tekstu tulkošana absolventi nupat nosvinējuši izlaidumu un saņēmuši diplomus.

Slimnīca un vecmāte Ziemele labāko vidū

Godinot Latvijas medicīnas speciālistus par ieguldīto darbu iedzīvotāju veselības veicināšanā un ārstēšanā, pasniegta Gada balva medicīnā. Balvai tika izvirzīta arī Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca un slimnīcas vecmāte Aija Ziemele.

4.lpp.Intervija. Lapiņi dzīvo kustībā

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Hokejisti brauks uz Sočiem

Zaudējums ar uzvaras garšu. Tā var nosaukt olimpisko spēļu hokeja kvalifikācijas turnīra pēdējo spēli ar Francijas izlasi, kurā, neskatoties uz pagarinājumā piedzīvoto zaudējumu, Latvijas hokeja valstsvienība tāpat spēja izcīnīt nepieciešamo punktu un kvalificēties nākamā gada Soču olimpiskajām spēlēm.

Basketbolisti sasniedz ceturtdaļfinālu

Izcīnot gaidītu un plānotu uzvaru pār Lietuvas komandu Lietkabelis, BK Ventspils basketbolisti iekļuvuši Baltijas Basketbola līgas (BBL) ceturtdaļfinālā. Tur viņu pretinieki var būt gan Valmieras, gan Igaunijas Tartu Rock un Lietuvas Šiauliai spēlētāji.

Silovam pirmā godalga ātrslidošanā

Sezonas otrajā pusē pamatīgi ir ieskrējies ātrslidotājs Haralds Silovs – viņš ļoti izcili startēja Pasaules kausa (PK) septītā posma sacensībās Vācijā, Incelē, un izcīnīja otro vietu 20 000 metru masu startā.

7.lpp. Brīvbrīdim

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: