16. februārī teātra namā „Jūras vārti” pulcēsies „Dziesmas 2013” fināla dalībnieki, lai pierādītu klausītājiem, ka tieši viņu izpildītā dziesma ir pelnījusi pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Zviedrijā.

Tā kā Eirovīzijas nacionālās atlases fināla koncerts norisinās Ventspilī, tad arī šogad ventspilniekiem tiks dota iespēja izvirzīt savu simpātiju un izlemt, kurš no mūziķiem saņems īpašo Ventspils pilsētas balvu. Portālā  www.ventspils.lv līdz 15. februāra plkst. 17.00 ikviens pilsētnieks var noklausīties visas divpadsmit fināldziesmas un izdarīt savu izvēli balsojot.

 

Iepriekšējā gada balsojumā ventspilnieku simpātijas ieguva Anmary ar dziesmu „Beautiful Song”.

 

Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālo atlasi Latvijas Televīzija arī šogad organizē sadarbībā ar ilggadējiem sadarbības partneriem – Ventspils pilsētu un Ventspils attīstības aģentūru, kuri jau trīspadsmito gadu sniedz neatsveramu atbalstu Starptautiskā dziesmu konkursa rīkošanā, kas ir tik nozīmīgs Latvijas mūziķiem un visai sabiedrībai.

 

2013. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Starptautiskais fināls notiks Zviedrijas pilsētā Malmē. Pusfināli ir paredzēti 14. un 16. maijā, bet fināls – 18. maijā. Latvija startēs otrajā pusfinālā 16. maijā.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: