Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pastnieci sakož suns

Pastniece, kurai pagājušās nedēļas vidū, pildot darba pienākums, uzbruka suns un nodarīja miesas bojājumus, atgriezusies darbā. Taču problēma – savvaļā klaiņojoši, nepieskatīti un agresīvu suņi – paliek. Pastnieks Artūrs Jugāns līdzi nēsā gāzes pistoli, viņš atzīst – ka uz darbu iet kā uz karadarbības zonu – esmu gatavs uz visu.

Dons uzvar, Ventspils simpātija Busulim

Nedēļas nogalē Ventspilī notikušajā Muzikālajā bankā laurus plūca mūziķis Dons. Tikmēr ventspilnieku simpātiju balvu izpelnījies Intars Busulis.

2.lpp. Viedoklis: “Suns bez zobiem”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Diezgan bieži pastniekiem iznāk ciest no agresīviem suņiem. Likstas pastniekus piemeklē ne tikai Ventspilī vai Latvijā, bet izrādās, ka šāda problēma ir daudzviet pasaulē.»

3.lpp.

Mēnešbiļetes maksās mazāk

Braukšanas maksas atvieglojumi būs arī studentiem un daudzbērnu ģimenēm, kuras līdz šim tos nesaņēma.

Kiss klubā saraudina apmeklētājus

Nedēļas nogalē Kiss club noticis incidents, kura laikā palaista asaru gāze, bet konflikta ierosinātājam pēc saskriešanās ar apsarga steku nācies šūt galvu.

4.lpp.

Gatavi klausīties dziesmu tekstus

Par 11. starptautiskā bardu dziesmu festivāla Tatjanas diena viesiem un dalībniekiem kļuva dziedātāji no septiņām valstīm, kas pirmo reizi uzstājās ne tikai Ventspilī, bet arī Latvijā. Daži no viņiem bija īsts atklājums Ventspils festivālam.

Sveic deviņus dižlasītājus

Bērnu bibliotēkā jau piekto reizi sveikti jaunie lasītāji, kuri izlasījuši visvairāk grāmatu. Gada dižlasītājs 2012 titulu saņēma gan pirmsskolas vecuma bērni, gan 1.– 9.klašu audzēkņi.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Svārups starp rezultatīvākajiem spēlētājiem

Krievijā, Sanktpēterburgā, noslēdzies tradicionālais Sadraudzības kausa izcīņas turnīrs futbolā, kurā ne pārāk veiksmīgi – atšķirībā no mūsu Kaspara Svārupa, kurš kļuva par piekto rezultatīvāko spēlētāju, – cīnījās Latvijas U21 izlase, kas finišēja priekšpēdējā 11. vietā.

Silovam otrā un trešā vieta pasaules čempionātā

Par negaidītu un īpaši patīkamu pārsteigumu pasaules čempionātā sprinta daudzcīņā parūpējies ātrslidotājs Haralds Silovs, mūsu labākais šī sporta veida pārstāvis. Labojot Latvijas rekordu, viņš izcīnījis gan otro, gan trešo vietu 1000 metru distancē.

Basketbolistiem uzvara Pērnavā

Otro uzvaru Baltijas Basketbola līgas (BBL) Top 16 turnīra posma spēlēs izcīnījis BK Ventspils, kas izbraukumā Igaunijā ar 70:58 (20:15, 17:14, 19:14, 14:15) pieveica Pērnavas basketbolistus.

7.lpp. Reklāma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: