Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Nauda tehnikumam izcīnīta

Pēc ilgas cīņas Ventspils Tehnikuma renovācijai un modernizācijai beidzot dota zaļā gaisma un piešķirti vairāk nekā 10 miljoni latu. Drīz skolas jauniešiem vairs nebūs jāmācās morāli un fiziski novecojušās klasēs un laboratorijās.

Mazturīgajiem siltumu kompensē pašvaldība

Iedzīvotāji turpina kreņķēties par lielajiem apkures rēķiniem. Tiem, kam ienākumi ir niecīgi, ar pabalstiem talkā nāk pilsētas pašvaldība.

2.lpp. Viedoklis: “ Katram savs stāsts”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Marlena Briede.

«Atziņa Nekas nenotiek tāpat vien noder, domājot arī par diviem vērtīgiem kultūras notikumiem. Pagājušajā nedēļā pilī atklāja vecmeistara Rūdolfa Piņņa gleznu izstādi, bet otrdien turpat rādīja mākslinieka znota Rodrigo Rikarda filmu Drāma Baltijas jūrā. »

3.lpp.

Pārtikas preču paviljonā vietas pietiek

Mīnus grādu temperatūrā sasalst ne tikai ūdens, bet arī daudzi lauksaimniecības produkti. Tāpēc Ventas Balss devās uzzināt, kas tiek darīts, lai ziemas salā nopirktie dārzeņi un augļi, mājās pārnesti, nepārvērstos nelietojamā masā.

Veco poliklīniku remontēs un iznomās

Jau tuvākajā laikā plānots izsludināt iepirkumu vecās poliklīnikas ēkas kosmētiskajam remontam, lai telpas vēlāk varētu nodot iznomāšanai.

 

4.lpp.

Sūkņiem jādarbojas optimāli

Lai panāktu vēlamo siltuma patēriņa ietaupījumu arī tā maksājumos, ar mājas siltināšanu vien būs par maz, vēl nepieciešams pareizi noregulēt siltumapgādes iekšējo sistēmu. Siltinātās mājas Lielajā prospektā 17 iedzīvotāji saņēma gandrīz tādus pašus rēķinus par apkuri decembrī kā daudzu nesiltinātu māju iedzīvotāji.

Aizkustinošs stāsts par bēgļu glābšanu

Režisors Rodrigo Rikards, rādot pilī savu jauno dokumentālo filmu Drāma Baltijas jūrā, saviļņoja daudzus skatītājus. Arī velkoņa Rota kapteiņa Arvīda Ludevika meitu Guntu Bomkalni.

5.lpp. Intervija. Jūrkalni redzu kā guļamrajonu

Vēstures skolotāja MARIJA JANVĀRE ir jūrkalniete jau piektajā paaudzē. Ilgus gadus viņa bija Jūrkalnes skolas direktore un, pateicoties viņas neatlaidībai un degsmei, mazā Jūrkalnes skola ar 26 audzēkņiem un pirmsskolas grupupastāv joprojām.

6.lpp. Sports. FK Ventspils pasniedz mācībstundu Ilūkstei

Ļoti pārliecinošu uzvaru Latvijas Virslīgas Ziemas kausa izcīņā guvuši FK Ventspils futbolisti, kas grupu turnīra otrās kārtas spēlē ar 8:2 (5:1) sagrāva jaunpienācējus Ilūkstes NSS spēlētājus.

BK Ventspils otrais zaudējums FIBA kausā

Visu spēli turoties līdzās, bet neveiksmīgi aizvadot pašu noslēgumu, otro zaudējumu FIBA Izaicinājuma kausa Last 16 posma spēlēs piedzīvojis BK Ventspils, kas savā laukumā ar 81:86 piekāpās Pinar Karsiyaka, vienam no Turcijas šīs sezonas spēcīgākajiem klubiem.

Silovam Kanādā trešā un ceturtā vieta

Pasaules kausa izcīņas sestā posma sacensībās ātrslidošanā, kas notika Kanādā, Kalgari, mūsu labākais šī sporta veida pārstāvis Haralds Silovs sprinta B grupā 1000 metru distancē izcīnījis trešo un ceturto vietu.

7.lpp. Ventspilniekus aicina uz ralliju

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: