Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Satrauc lielie apkures rēķini

Turpinās ventspilnieku sašutums par lielajiem siltuma rēķiniem. Līdzīga reakcija ir arī citu pilsētu iedzīvotājiem. Taču uz apkures tarifa pārskatīšanu varam cerēt tikai nākamgad.

Iedzīvotāji maksā par visu pagalmu

Pilsētas pašvaldība izskata bezprecedenta jautājumu par privāta zemes gabala iegādi, kas kalpo kā iekšpagalms vairākām daudzdzīvokļu mājām. Ja darījums būs veiksmīgs, iedzīvotāji būs divkārši ieguvēji.

2.lpp. Viedoklis: „Plāns B”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Vai tev ir plāns B, ko darīt, ja nu gadījumā vairs nebūs, ko darīt? Apmēram tā kāds radiožurnālists vaicāja savai kolēģei radiostudijā. Ļoti loģisks jautājums, turklāt ļoti laikā.»

3.lpp.

Skalos smadzenes par eiro

Nobijusies no referenduma par eiro, valdība nolēmusi iedarbināt propagandas mašīnu. Tā dēvētais eiro komunikācijas plāns, ko no politikas aizkulisēm izvilkusi opozīcija, skaidri parāda, ka Latvijas politiskās elites nolūks ir nevis diskutēt ar tautu – skaidrot eiro ieviešanas draudus un priekšrocības –, bet gan, izveidojot aģitbrigādes, skalot smadzenes.

4.lpp. Novadā. Rekonstruēs ārsta prakses telpas

Novada pašvaldība ar savu līdzfinansējumu un iepirkuma konkursa organizēšanu piedalās ģimenes ārstes Ilvas Cērpas kabinetu un palīgtelpu Puzes pagastā vienkāršotas rekonstrukcijas un renovācijas projektā.

Par logiem samaksā pašvaldība

Pašvaldībai piederošo dzīvokļu īrnieki ir tiesīgi saņemt kompensāciju par dzīvoklī nomainītiem logiem vai ārdurvīm. Pērn šīs tiesības izmantojuši 19 īrnieki.

Iedzīvotāju sapulces vairs nerīkos

Novada pašvaldība nolēmusi līdz vasarā plānotajām pašvaldību vēlēšanām vairs neorganizēt tikšanās ar iedzīvotājiem.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. BK Ventspils pirmais zaudējums Baltijā

Diezgan negaidītu zaudējumu Baltijas Basketbola līgas (BBL) Top 16 turnīra otrās kārtas spēlē piedzīvojis BK Ventspils. Savā laukumā pašā mača galotnē tas ar 65:66 piekāpās komandai Barons kvartāls.

Hondas telpu futbolisti pieveic RTUS

Svarīgu uzvaru cīņā par Latvijas telpu futbola čempionāta bronzas godalgām izcīnījuši Hondas spēlētāji, kas savā laukumā pārliecinoši ar 4:1 (1:0) pieveica savus sīvākos sāncenšus – RTU futbolistus.

Rubenis paliek ārpus labāko desmitnieka

Vācijā, Oberhofā, risinājās Eiropas čempionāts kamaniņu sportā, kas reizē bija arī Pasaules kausa sestais posms. Ar dažādām sekmēm tajā startēja Latvijas braucēji, kuru vidū bija arī Mārtiņš Rubenis, kam šoreiz nācās samierināties ar vietu otrajā desmitā.

7.lpp. Brīvbrīdim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: