Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļa aicina iedzīvotājus ierosināt jaunas vietas afišu stabu novietošanai pilsētvidē.

Ventspilī pašlaik ir izvietoti 11 apaļie afišu stabi un 7 informatīvie stendi, kur Ventspils iedzīvotāji un pilsētas viesi var iepazīties ar pilsētas aktualitātēm un pasākumiem.

 

Šobrīd notiek darbs pie afišu stabu un informatīvo stendu sakārtošanas, kā arī tiek apzinātas tās vietas pilsētā, kur vēl papildus nepieciešams uzstādīt šādus pilsētvides objektus, tāpēc aicinām būt aktīviem un izteikt savu viedokli par jaunu afišu stabu novietnēm notikumu un pasākumu informācijas izvietošanai.

 

Šajā un tuvākajos gados plānots uzstādīt jaunus afišu stabus Pārventas centra teritorijā, Rindas un Tārgales ielu krustojumā pie veikala „Top”, Inženieru ielā pie sabiedriskā transporta gala punkta, Lielā prospekta un Aleksandra ielas krustojumā.

 

Ierosinājumus un savu viedokli varat izteikt komentāros pie šīs ziņas mājaslapā ventspils.lv, kā arī sūtot uz e-pastu marketings@ventspils.gov.lv līdz 25. janvārim.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: