Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

102 svētīgas laimības gadi

Annai Vērdiņai Dievs devis ilgu un laimīgu mūžu. Viņai sācies jau 103. dzīves gads. Piektdien 102. dzimšanas dienā omīti sveica gan mūspusē, gan Rīgā dzīvojošie mazbērni.

Ventspils reisam savi miljonāri

Pasažieru pārvadātāju uzņēmumā Ventspils reiss, godinot autobusu vadītājus, kuri, strādājot uzņēmumā, nobraukuši miljons un vairāk kilometru, nodibināts miljonāru klubiņš. No vairāk nekā 80 šoferīšiem tajā iekļuvuši seši pieredzējuši autobusu vadītāji.

2.lpp. Viedoklis: “Mīlestībā glūn caur pieri” laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Marlena Zvaigzne

«Vienmēr uzsmaidu liktenim, kad tas ļauj satikt īpašus cilvēkus, kā, piemēram, 102. gadus nodzīvojušo Annu Vērdiņu. No viņas staroja tāds miers un mīlestība, ko nevar uzspēlēt, lai izrādītos – ja arī būtu tāda gribēšana. Arī Annas meitenes, mazmeitas un mazmazmeitas, lūkojās viņā ar patiesu cieņu un mīlestību. Gan ilgdzīvotājas, gan viņas pēcteču acis pateica visu, tā bija abpusēja mīlestības himna, tāds bezvārdu «paldies, ka jūs man esat!». Šādā situācijā arī svešinieks jūtas sasildīts.»

3.lpp.

Svin Kristus piedzimšanas svētkus

Ziemassvētkus sagaidījuši arī pareizticīgie, turklāt šodien ir otrā Kristus Piedzimšanas svētku diena, rīt – trešā.

Uz pases maiņu labāk pierakstīties

Lai nenāktos pāris stundu gaidīt rindā pēc jaunās pases, vislabāk ir pierakstīties uz konkrētu laiku – aptuveni trīs nedēļas uz priekšu.

Lietuvieši pilī sagaida Jauno gadu

Ventspils pils iepatikusies kādam lietuviešu ekskursiju birojam, kura darbinieki tajā sagaidīja Jauno gadu jau trešo gadu pēc kārtas.

 

4.lpp. Novadā. Zemnieks biznesu atkal pārdevis

Līdz detālplānojuma 1. redakcijas sabiedriskajai apspriešanai nonācis vēl viens Vārves pagasta zemnieka Andra Krūmiņa ierosināts mazais vēja ģeneratora projekts, taču bizness atkal jau nonācis citu īpašnieku rokās.

Bioloģiski dinamiskais kalendārs JANVĀRIM

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Puķītim un Zvejniekam sudrabs Ungārijā

Sporta skolas Spars šorttrekisti Roberto Puķītis un Roberts Zvejnieks ar labiem panākumiem startējuši Danubia kausa piektā posma sacensībās Ungārijā, Budapeštā. Abi sportisti sacensības noslēguši ar izcīnītām sudraba godalgām to kopvērtējumā.

Basketbolisti gadu sāk ar sagrāvi

Pirmo spēli šogad aizvadījuši BK Ventspils basketbolisti, Aldara Latvijas Basketbola līgas (LBL) ietvaros viesos neatstājot nekādus variantus Jelgavas spēlētājiem – sagraujot tos ar 105:59.

Kēnigszē nav Rubenim viesmīlīga

Vācijā, Kēnigszē, notika Pasaules kausa izcīņas piektā posma sacensības kamaniņu sportā, kurās šoreiz ar ne īpaši augstvērtīgiem rezultātiem izcēlās Mārtiņš Rubenis – viņš divu braucienu summā izcīnīja 18. vietu.

7.lpp. Brīvbrīdim. Iz pagājības...

Pirms 85 gadiem

1928. gads... Vārve. Pamatskolas iesvētīšana. Pirmo pēc kara Ventspils apriņķī būvēto mācības iestādi – Vārves pagasta pamatskolas ēku iesvētīja Ventspils draudzes mācītājs T. Grīnbergs Zvaigznes dienā, 6. janvārī. Skolu vēsture Vārvē sākās apmēram 80 gadus atpakaļ.

Pašvaldība informē.

Autobusā noklausītas sarunas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: