Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Uzdāvināt bērnam dzīvi

Pēc dažu mēnešu ārstēšanās Ziemeļkurzemes slimnīcā mazā Nikola ir atguvusi bērnību. Piecgadīgā meitenīte skraida un smejas maza bērna smieklus. Neticami, ka šovasar pie dakteres Lindas Mičules vecmāmiņa viņu atveda sēdošu ratiņos, jo meitenīte pati nespēja paiet...

Reinberga – labākā veterāne Latvijā

Rīgā notikušajā Latvijas Gada balvu sportā pasniegšanas ceremonijā speciālbalva pasniegta ventspilniecei – sporta veterānei Austrai Reinbergai.

2.lpp. Viedoklis: “Mirkļiem bagātus!” laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Viena no Raiņa dzīves atziņām vēsta: Tūkstotis mirkļu ir ik katrā dienā. Vai Tu redzi, cik Tu bagāts esi! Ne jau pats mirklis jeb laiks kādu bagātu darījis, bet gan radītās domas un darbi.»


3.lpp.

Gada ārsts – Andris Kārkliņš

Gan pacientu pozitīvās atsauksmes, gan kolēģu atzinība noteica Ventspils slimnīcas labākos ārstus.

Pulksteņu svārsts ir kā sirds

Gada nogalē pulksteņiem ir īpaša nozīme, jo tie palīdz noteikt, kad atnāk Jaunais gads, savukārt stundeņu kolekcionārs Ēriks Melderis vai katru dienu domā par laika mērīšanas ierīcēm.

4.-6.lpp. Gada apskats.

7.-8.lpp. TV programma.

9.lpp. Gada apskats.

10.–11.lpp. Olimpiskais sporta gads.

12.lpp. Sports un atpūta.

13.lpp. Intervija. Priekšā grūtāki laiki

Lai arī aizejošais gads kravu apgrozījuma ziņā Ventspils brīvostā bijis veiksmīgs un pārsniegtas pat optimistiskākās prognozes, pārvaldnieks Imants Sarmulis paredz, ka nākamajā gadā gaidāms kritums. Par to liecina šābrīža ekonomiskā situācija Eiropā un pasaulē. Krīzes ietekmē samazinās pieprasījums pēc precēm, tostarp energoresursiem – naftas produktiem un akmeņoglēm –, kas ir visvairāk pārkrautās kravas Ventspils ostā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: