Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atklāta vēl viena rūpnīca

Gan tradicionāli griežot lentīti, gan arī izgriežot no metāla Ventspils ģerboņa un gotiņas kontūru, vakar tika atklāta Ventspils metināšanasrūpnīca. Šobrīd moderni aprīkotajā ražotnē jau nodarbināts vairāk nekā 50 cilvēku, bet vadība sola, ka darba vietas būs vēl.

Dāmas domā par pucēšanos ballēm

Decembra otrā puse tradicionāli ir lielais ballēšanās laiks. Dāmas jau sāk domāt par kleitām un interesējas par skaistumkopšanas procedūrām.

2.lpp. Viedoklis: “Nāk izrunāt sāpi” laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Līga Tīrmane

«Novada pašvaldības specifika ir diezgan plašā teritorija ar 12 pagastiem un pilsētu Pilteni. Ikdienā novada ļaudis atrodas patālu no novada runasvīriem, un pašvaldības vadība savukārt – tālu no iedzīvotājiem. Tāpēc apsveicama ir domnieku iedibinātā tradīcija aptuveni reizi mēnesī doties pie saviem cilvēkiem uz pagastu centriem.»

3.lpp.

Labākus ceļus nesola

Šogad pēdējā novada domes tikšanās ar iedzīvotājiem norisinājās Tārgalē. Kādreiz turīgākā novada pagasta ļaudis, kā jaušams, aizvien vēl nav aizmirsuši savus ziedu laikus un pauž neapmierinātību ar kopējā katla politiku. Visvairāk viņus satrauc komunālie jautājumi.

4.lpp. Fotoreportāža. Mirkļu pērlītes pirmajā sniegā

Un tas mirklis – vai vispār bija? Varbūt vienkārši izlicies? – tā Vizma Belševica saka savā dzejā. Mirklis aizgājis. Bet tas bija, bija..., jo dzīve mirkļus saver kā krellītes uz diedziņa... Viens mirklis Ventspilī 4. decembrī.

5.lpp. Dzīvesziņa.Mans Dievs ir žēlīgs

«Šajos Ziemassvētkos dedziet balta sveces! Tad jums, ventspilnieki, būs gaiši svētki,» saka Elejas Veronika.

Sargeņģelis un sveces

Katram no mums ir sargeņģelis, starpnieks starp mums un Visaugsto. Mēs varam savam eņģelim lūgt palīdzību visās lietās, viņš mūs nenosodīs.

6.lpp. Sports.BK Ventspils turpina bez zaudējumiem

Sekmīgi FIBA Izaicinājuma kausā turpina cīnīties BK Ventspils – neraugoties uz jau nodrošināto pirmo vietu apakšgrupā, tas atlaidi dot netaisās nevienam. To izjuta arī Tamperes Pyrinto (Somija) basketbolisti, kas Ventspilī piedzīvoja pamatīgu zaudējumu ar 59:79.

Frisbija čempionātā triumfē 4. vidusskola

Ogrē notika Latvijas Jaunatnes frisbija čempionāts telpās jauktajā grupā, un tajā desmit skolu komandu konkurencē pārliecinošu uzvaru ar 13:5 svinēja Ventspils 4. vidusskolas frisbijisti, kas finālā pārspēja Ventspils 6. vidusskolas spēlētājus.

Svarcēlājs Bērzons – septītais Eiropā

Ulvis Bērzons, viens no mūsu vadošajiem svarcēlājiem, izcīnījis septīto vietu Eiropas U23 čempionātā svarcelšanā.

7.lpp. Intervija. Viss mūžs – ķirurģijas nodaļā

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas ķirurģijas nodaļas virsmāsa ELENA GAVRIKA Ventspils slimnīcā strādā 35 gadus. Tā ir viņas vienīgā darbavieta. Pēc astotās klases nejauši izvēlētā profesija izrādījusies sirdsdarbs uz visu mūžu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: