Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Akums paplašina saimniecību

Lielsaimnieks Kārlis Akums iegādājies bijušo padomju saimniecības fermu kompleksu Užavā, lai to piepildītu ar ap tūkstoti bullēnu. Pirmie 120 atjaunotās fermas iemītnieki te jau iemitināti.

Arhitekti tiekas Baltajā dūnā

Pirmā sniega baltuma ieskauts, Ventspilī jau 11. reizi norisinājās Latvijas arhitektu lielais pasākums Baltā dūna, pulcējot kopā ap 80 arhitektu, mākslinieku, dizaineru, projektētāju, celtnieku.

2.lpp. Viedoklis: “Dzīvojam ziemā ” laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Kopā ar pirmo sniegu ik gadu uzsnieg arī vairāk gaišuma cilvēku sirdīs un vairāk prieka. Īpaši to novērtē bērni. Bet tikpat tradicionāli kopā ar sniegu parādās arī pirmie neapmierinātie, kurus kaitina nenotīrītās ietves, ceļi un ielas. »

3.lpp.

Ostā iet bojā sieviete

Darba maiņa naktī no sestdienas uz svētdienu traģiski beigusies kādai AS Ventspils tirdzniecības osta darbiniecei. Ogļu kravas operācijas laikā 56 gadus vecā sieviete cietusi no iekrāvēja kausa un mirusi notikuma vietā.

Slapjajā sniegā slīd automašīnas

Kādam Toyota vadītājam brauciens uz Ventspili pirmdienas rītā beidzās ar nepatīkamiem pārdzīvojumiem slidenā ceļa dēļ, tomēr nepatikšanas varēja būt arī vēl lielākas.

Uguņošanā cietis kažoks

Pēc eglītes iedegšanas svētku pasākuma un tajā notikušās uguņošanas kāda dāma atklājusi, ka viņas kažokā izdedzis caurums. Sieviete ir sašutusi.

4.lpp. Kriminālziņas. Vēlas legalizēt marihuānas lietošanu

Reaģējot uz referendumos atbalstīto marihuānas legalizāciju vairākos ASV štatos, arī Latvijā notiek parakstu vākšana marihuānas lietošanas dekriminalizācijas atbalstam.

Zagļi iecienījuši Audi markas auto

Pāris nedēļu laikā Ventspilī nozagtas divas Audi markas automašīnas, viena arī kaimiņpilsētā Talsos.

Biroju apzadzēji maskējas par klientiem

Lai dienas laikā iekļūtu birojos, zagļi visbiežāk maskējas par apmeklētājiem, remontdarbu veicējiem vai pārdevējiem. Arī Ventspils pieredze to apliecina.

5.lpp. Novadā. Iedegsies svētku gunis

Citviet greznāk, citviet pieticīgāk arī novada pagastos un Piltenē pamazām ienāk Ziemassvētku noskaņa.

Strādā, nedomājot par pateicību

Užavnieks Anatolijs Kondeļčuks ir viens no tiem cilvēkiem, kuri nesēž, rokas klēpī salikuši. Ja kāds viņam uztic papildu darbu, Anatolijs labprāt atsaucas, paveicot uzdoto pēc labākās sirdsapziņas.

6.lpp. Sports. Volejbolisti nostiprinās otrajā vietā

Latvijas 1. līgas volejbola čempionātā savu uzvaru sēriju jau līdz septiņām spēlēm pagarinājuši VK Ventspils spēlētāji, kas kārtējā mačā bez jebkādām problēmām trīs setos viegli tika galā ar komandu Jēkabpils.

Rubenis pamazām tuvojas kamaniņu elitei

Savas pozīcijas Pasaules kausa izcīņā kamaniņu sportā uzlabojis mūsu Mārtiņš Rubenis, kurš otrā posma sacensībās, kas norisinājās Vācijā, Kēnigzē, divu braucienu summā izcīnīja 13. vietu.

BK Ventspils iekļūst Baltijas līgas Top16

BK Ventspils turpina spēlēt pārliecinoši un veiksmīgi – tāpat kā FIBA Izaicinājuma kausā, arī Baltijas Basketbola līgā (BBL) tas jau divas spēles pirms pirmā grupu turnīra noslēguma nodrošinājis sev uzvaru grupā un iekļūšanu nākamajā kārtā.

7.lpp.

Kurzemes prozaiķi saņem balvas

Trešajos Kurzemes prozas lasījumos iespēju pārstāvēt reģionu lielajos lasījumos Rīgā ieguva tukumniece Guna Roze un ventspilnieks Nauris Lukševics.

Šonedēļ gatavo politiķi

Vakar populārajā raidījumā Gandrīz ideālas vakariņas varēja vērot deputāta Imanta Parādnieka kulinārijas prasmes. Savukārt šovakar TV ekrānos varēs sekot līdzi, kā deputātus Ventspilī uzņem Dana Reizniece-Ozola.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: