Pirmdienas rīts kādam Toyota vadītājam beidzās ar nepatīkamiem pārdzīvojumiem slidenā ceļa dēļ, tomēr nepatikšanas varēja būt arī vēl lielākas.

Īsi pēc pulksten 9, braucot uz Ventspilī, automašīna Toyota netālu no pilsētas robežas saslīdēja, tās vadītājs nespēja noturēt spēkratu uz ceļa un nobrauca no tā. Automašīna, vispirms skarot plašā teritorijā vienīgo priedi, nobremzēja sprīdi no grāvja, kurš bija pilns ar ūdeni. «Laikam pārāk strauji bremzēju, tāpēc tā sanāca, bet labi, ka neiegāzos grāvī. Tālu no tā jau nebija, un nezinu, vai būtu grāvī uz vēdera vai jumta,» spriež autovadītājs.
 
Līdzīgi negadījumi notikuši arī netālu no Tārgales un Kustes dambī. Acīmredzot vietā būtu atgādināt, ka no 1. decembra automašīnām ir obligāti ziemas apavi
 

Savukārt pulksten 6 rītā avārija notika P. Stradiņa ielā, kur saskrējās automašīnas Ford Fiesta un VW Sharan. 49 gadus vecā sieviete, kura vadīja fordu, neizvēlējās laika un ceļa apstākļiem atbilstošu ātrumu, tāpēc izbrauca krustojumā, neizpildot zīmes Dodiet ceļu! prasību. Savukārt īsi pirms pusdienlaika Ford un VW sadursme notika Kustes dambī, turklāt atkal vainīgs bija amerikānis, kura vadītājs – 54 gadus vecs vīrietis – nogrieza pa kreisi, nedodot ceļu transportlīdzeklim, kuram bija priekšroka.

Brīvdienās apgrūtinātos braukšanas apstākļus skarbi izbaudīja kāda BMW vadītājs, ar savu spēkratu ietriecoties ceļa norobežojošā barjerā Dzintaru ielā. Savukārt Piltenes pagastā pa ceļu, kas ved no Piltenes uz Zlēkām, pagaidām nenoskaidrots vadītājs vadīja automašīnu Mercedes Benz Sprinter, taču netika galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa brauktuves, iebrauca grāvī un apgāzās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: