Neskatoties uz vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža rīkojuma Nr. 343 nopublicēšanas oficiālajā laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”, Ventspilī nekas nav mainījies – Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs joprojām ir Aivars Lembergs, apliecina Guntis Blumbergs.

„Ventspilī darbu nekad netrūkst – īstenojam dažādus pilsētas attīstības projektus, lai padarītu pilsētu vēl ērtāku dzīvošanai un strādāšanai, tāpēc nav laika iesaistīties ministra Sprūdža priekšvēlēšanu balagānā, ko viņš ir sarīkojis, nespējot pierādīt savu varēšanu ar darbiem. Lai arī Sprūdžs pēdējo nedēļu laikā ir bārstījis skaļas frāzes un apvainojumus, ministra izdotajā rīkojumā atrodamas pretrunas – lai gan virsrakstā uzrakstīts viens, tālāk rīkojuma tekstā par atstādināšanu no amata nav vairs ne vēsts, līdz ar to Ventspilī neviena amatpersona nav mainījusies. Kā esam līdz šim kopā ar Lemberga kungu strādājuši ventspilnieku labā, tā arī to turpināsim darīt,” norāda Blumbergs.

 

Blumbergs arī uzsver, ka ministrs Sprūdžs aizvadījis pilnu darba gadu, taču solīto rezultātu kā nav, tā nav. „Kur tad ir Sprūdža un Reformu partijas solītās reformas? Sprūdža darbība, gluži pretēji, šī gada laikā ir kavējusi jebkuras reformas. Vienīgais, ko Sprūdžs ir parādījis šī gada laikā, ir tendence iekavēt darbus un izlikties, ka likumi, Ministru kabineta noteikumi un valdības uzdotie uzdevumi attiecas uz ikvienu citu Latvijas iedzīvotāju, tikai ne viņu,” akcentē Blumbergs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: