1. novembrī ar konferenci Ceļā uz veiksmīgāku uzņēmējdarbības pētniecības un studiju procesa integrāciju Latvijā Ventspils Augstskolā tiks atklāta jaunu struktūrvienība Uzņēmējdarbības inovāciju un reģionālās attīstības centrs.

Sākotnējā attīstības fāzē (3 gadi) Centra darbību finansiāli atbalsta Ventspils pašvaldība, piešķirot Centra izveidei un attīstībai aptuveni 270 000 EUR. Centra efektīvas darbībai nodrošināšanai VeA ar pašvaldības atbalstu ir piesaistījusi tādus Eiropā un citur pasaulē atpazīstamus uzņēmējdarbības pētniekus kā profesors Deivids Smolbouns (Kingstonas Universitāte, Apvienotā Karaliste), profesors Marks Virtanens (Ālto Universitāte, Somija). Centrā strādās arī citi pasniedzēji un pētnieki no vadošajām biznesa skolām Francijā un Baltkrievijā, un to vadīs VeA mācību prorektors, uzņēmējdarbības procesu pētnieks Dr. Arnis Sauka.

 

Konference notiks 1. novembrī plkst. 12.50. Tās dalībnieki apspriedīs esošo situāciju un iespējas augstākās kvalitātes pētniecībā, uzņēmējdarbības izglītībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: