Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) ir saņēmusi Ventspils mēra Aivara Lemberga vēstuli saistībā ar viņa "saimniekošanu" Ventspilī.

VARAM pārstāve Kristīne Barševska apstiprināja, ka Lemberga atbildes vēstule ir saņemta un ministrijas juristi to jau sākuši izvērtēt. Pagaidām gan ministrija nevēlas atklāt vēstules saturu, tomēr ministrija ar izvērtēšanu garumā nevilkšot.

Savukārt vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs sacīja, ka pagaidām komentārus par vēstuli nesniegs, vien apstiprināja, ka tāda ministrijā ir saņemta.

Tikmēr Lembergs sacīja, ka vēstulē ministram norādījis, ka "viņš esot ļoti mīļš, bet neskaidrs cilvēks", paužot cerību, ka ministrija publiskos gan viņa vēstules saturu, gan saraksti ar Ģenerālprokuratūru.

Jau ziņots, ka Lembergam 12.oktobrī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs pieprasīja paskaidrojumus sniegt trīs dienu laikā. Pēc iepazīšanās ar saņemtajiem paskaidrojumiem ministrs var atstādināt pašvaldības vadītāju no pienākumu pildīšanas.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: