Sākot jauno mācību gadu, nav tālu jāmeklē aizraujošas atpūtas iespējas klases kolektīvam, tās ir tepat – Ventspilī!

Līdz 15. oktobrim Ventspils Piedzīvojumu parkā un Ūdens piedzīvojumu parkā apmeklētājus gaida īpašs piedāvājums. Akcijas plakātu skatīt - šeit.

 

Ūdens piedzīvojumu parkā skolēnus gaida aizraujošas ūdens izklaides – lielo viļņu baseins, 53 un 56 m garas un 6 m augstas slīdrenes, „Kalnu upe”, burbuļvannas un daudz kas cits. Jo lielāka skolēnu grupa, jo jautrāk un lētāk, ūdens atrakcijām un/vai SPA:

  • 10 -19 skolas biedru grupai 20% atlaide;

  • 20 un vairāk skolas biedru grupai 50% atlaide.

Aktīvi atpūsties iespējams arī Ventspils Piedzīvojumu parka Kaķa takā. Trasē uz augošiem kokiem dažādā augstumā ir nostiprinātas nostieptas troses, tīkli, dažādu konstrukciju tiltiņi, šūpoles, baļķi, virves un kāpnes, kas, nenokāpjot uz zemes vairākus simtus metru kopā veido takas. Izveidoti šķēršļi sadalīti četrās pēc grūtības pakāpes atšķirīgās trasēs – zaļajā, zilajā, sarkanajā un melnajā trasē.

 

Kaķa takai cenu izvēlies pats! Līdz 15. oktobrim skolēniem, apmeklējot Kaķa taku, ir 25% atlaide. Gribi vairāk? Veic uzdevumu orientēšanās trasē un saņem vēl 25% atlaidi, tātad kopā 50% atlaidi. Katram apmeklētājam vēl tiks dāvināts bezmaksas piepūšamās atrakcijas “Jautrais namiņš” vai kameršļūkšanas apmeklējums pēc izvēles.

 

Grupām nepieciešams pieteikties jau iepriekš - Piedzīvojumu parka tel. 28611333, Ūdens piedzīvojumu parka tel. 636 23974.

 

Vairāk informācijas: www.piedzivojumuparks.lv un www.udensparks.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: