Otrdien plkst. 14.00 Centra sākumskolas zālē 20 skolotājiem un 21 audzēknim Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš svinīgi pasniegs pilsētas pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecības un balvas.

Ventspils pilsētas pedagoģiskā darba inovācijas fonds tika izveidots 1995. gadā, lai godinātu inovatīvi strādājošos pedagogus un audzēkņus. Fonds atbalsta pedagogus par mācību grāmatu, metodisko materiālu izveidi, skolēnu sagatavošanu un īpaši sekmīgu piedalīšanos valsts un novada mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī skolēnus par sekmīgu piedalīšanos Latvijas Republikas mācību priekšmetu olimpiādēs, nosaukuma „Gada skolotājs” un „Gada skolēns” ieguvējus.

Šogad apbalvoto vidū trīs valsts mācību priekšmetu olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji, divpadsmit Latvijas atklāto mācību priekšmetu olimpiāžu un septiņi Kurzemes reģiona mācību priekšmetu olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji, kā arī deviņpadsmit pedagogi, kas ieguldījuši darbu skolēnu sagatavošanā, un viens pedagogs - grāmatas autors.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: