Latvijai ir daudz darāmā cīņā ar naudas atmazgāšanu, intervijā laikrakstam "Latvijas Avīze" teica ASV vēstniece Latvijā Nensija Petita.

"ASV novērtē partnerību ar Latviju cīņā pret naudas atmazgāšanu un citām nelegālām finanšu aktivitātēm. Pēdējā desmitgadē Latvija ir veikusi būtisku progresu, bargi vēršoties pret naudas atmazgāšanu, kas palīdzējis Latvijas ekonomikai un padarījis to par pievilcīgāku vietu investīcijām," teica Petita.

Pēc viņas teiktā, ASV apsveic nesenos Latvijas centienus uzsākt kriminālvajāšanu pret personām un uzņēmumiem, kas apsūdzēti par iesaistīšanos šādās aktivitātēs. Tomēr šajā jomā vēl ir daudz darāmā. Caurspīdīguma un likuma varas stiprināšana palīdzēs iegrožot korupciju, augt ekonomikai un galu galā uzlabot Latvijas iedzīvotāju dzīvi, uzsver Petita.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    norge 02.03.2016, 14:44:09

    pilniba atbalstu , lai tik brauc federali un vinu valsts kases policisti un areste un deporte aukstos kreslos sedosos ierednus !!!!! tas notiek tik smuki rokudzelzi 12 stundas lidmasina un ASV cietums un nekada politiska ietekme nepalidzes uz prieksu palidziet iztirit valsti no zagliem un aferistiem

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: