25. maijā no plkst. 14.00 līdz rīta gaismai senās Kurzemes bīskapijas galvaspilsētā Piltenē norisināsies vērienīgs pasākums “Ventas svētki”. Šie būs jau trešie Ventas svētki, kur godā tiks celta mūsu novada dabas bagātība Ventas upe, kura līkumojas gar pieciem novada pagastiem.

Pasākuma pirmā daļa paredzēta ar aktivitātēm, būs peldlīdzekļu brauciens pa Ventas upi “Uz Austrumiem pretī saulei”, kur ikvienam interesentam ir iespēja piedalīties. Braucienā var doties viens vai ar savu komandu. Organizatori aicina jau laikus pieteikties pa tālr. 20627481. Braucamrīkus katrs var gādāt pats – plostus, laivas, katamarānus u. c., bet no pasākuma organizatoru puses pasākuma dienā būs nodrošinātas laivas ierobežotā skaitā, ja ir vēlme piedalīties ar pasākuma organizatoru nodrošinātajām laivām, par to iepriekš nepieciešams vienoties un informēt pa tālr. 20627481. Aktīvākie dalībnieki tiks arī apbalvoti. Kad dalībnieki piestās krastā, notiks aktivitāšu piepildīts kontrolpunktu gājiens uz Piltenes estrādi un pilsdrupām.

Pieteikties peldlīdzekļu braucienam var līdz 20. maijam, aizpildot pieteikšanās anketu ŠEIT!

Nolikums peldlīdzekļu braucienam un kontrolpunktu gājienam.

Svētku otrajā daļā plkst. 18.00 sāksies Ventspils novada amatierkolektīvu koncerts, pēc tam uzstāsies mūziķis Miks Dukurs, un svētku nobeigumā Piltenes estrādi nakts ballē ar tautā iemīļotām melodijām pieskandēs grupa “Brāļi Rozentāli”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: