Līdz 14. aprīlim ikvienam interesentam, kurš aizraujas ar gatavošanu, kuram patīk uzņemt viesus un kurš vēlas uz vienu dienu savā sētā, uzņēmumā, saimniecībā, tūrisma objektā vai iestādē atvērt mājas kafejnīcu, ir iespēja pieteikties “Mājas kafejnīcu dienām 2024” Ventspils novadā.

Pieteikumus var iesniegt līdz 14. aprīlim, aizpildot pieteikuma anketu:

7.–18. augustā pasākums “Smeķīgs diens Ventspils novadā” notiks Jūrkalnē, Užavā, Zirās, Vārvē, Piltenē un Tārgalē (Tārgales pagastā A10 autoceļš Rīga—Ventspils dienvidu virziens – iekšzemes pusē).
“Smeķīgs diens Ventspils novadā” (17.–18. augusts) pieteikuma anketa.

24.–25. augustā pasākums “Smeķīg dien noslēgums” norisināsies Ugālē, Usmā, Zlēkās, Puzē, Popē, Ancē un Tārgalē (Tārgales pagastā A10 autoceļš Rīga—Ventspils ziemeļu virziens – piekrastes ciemi).
“Smeķīg dien noslēgums” (24.–25. augusts) pieteikuma anketa.

Latvijā jau ceturto reizi notiks Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras organizētais pasākums “Mājas kafejnīcu dienas 2024”, kurā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējie iedzīvotāji, kuri ikdienā parasti nenodarbojas ar ēdināšanu vai viesu uzņemšanu, atvērs savas durvis viesiem, pārtopot par mājas kafejnīcām, un cienās ar savas ģimenes vai novada īpašajiem mājās gatavotajiem ēdieniem.

Jautājumu gadījumā var sazināties ar Ventspils novada pašvaldības uzņēmējdarbības atbalsta un tūrisma jomas speciālisti Daci Kolāti (tālr. 29742098; e-pasts: dace.kolate@ventspilsnd.lv).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: