Pašvaldība kopš 2011. gada, sagaidot valsts svētkus 18. novembrī, pasniedz Pateicības, Atzinības un Goda rakstus. Par Goda rakstu piešķiršanu balso deputāti.

Domes sēdē nolemts šoruden apbalvot ērģeļmeistaru Jāni Kalniņu – par nozīmīgu ieguldījumu novada kultūras un sabiedriskās dzīves pilnveidošanā un arhitektūras mantojuma saglabāšanā un popularizēšanā.

Ventspils novada domes bijušo deputātu Andri Jaunsleini – par augstu profesionalitāti, iniciatīvu, atbildīgu darbu, veicot Ventspils novada domes deputāta pienākumus.

SIA "Jāņlejas" – par nozīmīgu ieguldījumu uzņēmējdarbībā un Ances pagasta attīstības veicināšanā.

Ventspils novada domes bijušo deputātu un pedagogu Aivaru Čakli – par nozīmīgu ieguldījumu izglītības darbā, jauno sportistu motivēšanā un daudzveidīgu sporta sacensību rīkošanā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) 28.10.2021, 13:58:09

    Par to otro grūti spriest.Pārējie varbūt tiešām pelnījuši.

  • 0
    mernigors 28.10.2021, 21:13:11

    Palaikam paklausos un paskatos, kas notiek pilsētā un arī novadā. Sevišķi man patika Jaunsleiņa un Mucenieka atziņa, ka nav spējīgi saprast datus, kas tiek ietverti gada pārskatos. Ja atmiņa neviļ, tad runa gāja par datu falsificēšanu kapitālsabiedrības dokumentos u.t.t. Tāpat visai bieži ir skanējis situācijā, kad jānorok kāds nesavējais, apgalvojums, ka tā ir "padomju laiku domāšana". Ja nemaldos par apkures tarifu izlīdzināšanu, kur tagad ir reāls haoss. šāda lietu izpratne noteikti raksturo kompetenci, dziļu izpratni, toleranci u.t.t. Tā noteikti ir pamatā arī pašlaik "opozīcijā"esošo "iranizēšanai"

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: