Lielajā talkā popiņiem lieli plāni. Ikviens, kurš nenobīsies no laika apstākļiem un vēlas pavadīt dienu dabā, darot labu darbu, tiek aicināts uz Popi, kur iecerēts turpināt estrādes sakopšanu, kā arī muižas parka izkopšanu. Tāpat tiks stādīti koki alejā, kas iepriekšējās talkas laikā tika iztīrīta.

Talkošanas vietas šoreiz vairākas, bet viss notiks par un ap Popes kalnu. Biedrība “POPES MUIŽA” sadarbībā ar novada pašvaldību Lielās talkas laikā plāno turpināt sakopšanas darbus Popes estrādē, kas, pateicoties lielajai cilvēku atsaucībai, tika uzsākti jau šī gada martā, pārvēršot savulaik slaveno, bet pēdējos gados aizaugušo estrādi par vietu, kur iespējams baudīt dabas skaistumu, plašā apvāršņa sajūtu un vietas īpašo skanējumu.

Taču darba vēl daudz, tādēļ Popes estrāde arī šoreiz gaida palīdzīgas rokas gan no tuvienes, gan tālienes, lai pēc padarītā darba atkal vienotos dziesmās un sarunās pie ugunskura.

Estrādē talkotājiem noderēs grābekļi, slotas un lāpstas – turpināsim grābt un spodrināt, kā arī ierīkosim jaunus soliņus. Lai Popes arī turpmāk būtu zaļa un, lai to varētu baudīt arī nākamās paaudzes, stādīsim jaunus kokus alejā. Savukārt Popes muižas parkā tiek gaidīti gan talcinieki ar krūmzāģiem un motorzāģiem, gan vienkārši ar darba cimdiem. Tīrīsim parku, vāksim un dedzināsim zarus. Tāpat iecerēts padarīt pārvietošanos parkā drošāku un novākt savu laiku nokalpojušos kāpņu ķieģeļus.

Atcerieties, tikšanās vietas šoreiz divas – ESTRĀDE un MUIŽAS PARKS, bet PĒCTALKAS KOPĀBŪŠANU ap pusdienas laiku rīkosim pie estrādes – aizvējā pie ugunskura ar dziesmām, tēju, zupu un sarunām. Gaidīsim ikvienu – gan vietējos, gan kaimiņus, gan tālākus braucējus, gan lielus, gan mazus!

Tiksimies dienā, kad Latvija talkos - sestdien, 23.aprīlī pulksten 9.00, Popē! Ja ir jautājumi, droši zvaniet uz tālruni 20274030.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Aina Heiberga ( ex. Cērpiņa) 22.04.2016, 09:38:19

    Baigie malači. Lai veicas Jūsu svētīgi iesāktajā darbā.

  • 0
    popiš 23.04.2016, 07:44:50

    Un jau no paš agr rīt var dābt redzt kā cilek jau riktejas uz dižtalk, le sakopt sov apkārtns daiļam. Soul staige pa zēms virs! Nu ku vel labak! Le visiem lustig talkošan un le zup nepietrūkst!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: